20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Yaşam Milli Piyango'nun Yılbaşı Özel çekilişi saat kaçta?

Milli Piyango'nun Yılbaşı Özel çekilişi saat kaçta?

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi için geri sayım devam ediyor. MPİ’den yapılan açıklamaya göre, büyük ikramiye yaklaşık 80 milyonu buldu. Peki, zengin olma hayali kuranların heyecanla beklediği Milli Piyango'nun Yılbaşı Özel çekilişi saat kaçta? İşte, MPİ büyük ikramiye çekiliş saati ve diğer ayrıntılar…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Milli Piyango'nun Yılbaşı Özel çekilişi saat kaçta?

Halka açık gerçekleşecek olan Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi MPİ’nin Kızılay binasında saat 15.00’da başlayacak. Çekiliş heyeti ve noter gözetiminde gerçekleşecek olan MPİ yılbaşı özel çekilişi basın mensupları tarafından da görüntülenebilip, kayıt altına alınabilecek. Haberimizde MPİ büyük ikramiye çekiliş saati ve Milli Piyango'nun Yılbaşı Özel çekilişi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik…

MİLLİ PİYANGO'NUN YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, 31 Aralık 2019 yılbaşı özel çekilişi, idarenin Kızılay binası çekiliş salonunda saat 15.00'te başlayacak. MPİ’den yapılan açıklamada; “80 milyon liralık büyük ikramiye ile 8 milyon lira ve 2 adet amorti numaralarının çekilişleri 20.00-21.00 saatlerinde yapılacak." bilgisinin paylaşıldığı açıklamada, basın mensuplarının saat 15.00'ten itibaren çekilişe katılarak ses ve görüntü alabileceği kaydedildi.

Açıklamada, "Yılbaşı özel çekilişimiz, bütün çekilişlerimizde olduğu gibi halkımıza açık olarak, çekiliş heyeti ve noter gözetiminde gerçekleştirilecek olup, çekilişimize tüm halkımız davetlidir." ifadesi kullanıldı.

PİYANGODAN ÇIKAN  İKRAMİYELER NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango biletinin son 3 ( üç ) rakamına kadar isabet eden ikramiye tutarlarını Milli Piyango gezici ve sabit bayileri ödemek zorundadır. Bu bayiler son dört veya beş rakamına göre isabetli biletlerin de ikramiyelerini ödeyebilirler. Bu tutarlar üzerindeki ikramiyeler bayi ödeme yetkisi dışındadır.
Başbayiler ile sanal ortam bayileri İdare ile imzaladıkları sözleşmede belirtilen tutara kadar olan ikramiyeleri öderler.

Yılbaşı çekilişi için bilet kupürlerine bakılmaksızın, 1.000.000.- ( Bir milyon TL. ) ve daha büyük ikramiyeler, yıl içerisinde yapılacak diğer çekilişlere ait büyük ikramiye Genel Müdürlükçe, bunların altında kalan diğer ikramiyeler Milli Piyango Şube Müdürlüklerince ödenir.

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sıra Cudi ve Kazan Vadisinde! 100'den fazla TİM katılıyor

Sıra Cudi ve Kazan Vadisinde! 100'den fazla TİM katılıyor