21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Yaşam OGM personel alımı başvurusu nasıl nereden yapılır? 2021 OGM personel alımı başvuru şartları neler?

OGM personel alımı başvurusu nasıl nereden yapılır? 2021 OGM personel alımı başvuru şartları neler?

Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde 47 personel alımı için başvuru süreci başlamış duyumda. Bu sebeple OGM personel alımı başvurusu nasıl yapılır? OGM personel alımı başvuru şartları nelerdir? merak ediliyor. OGM personel alımı sınavsız ve mülakatsız yapılacağı için başvurulara yoğunluk söz konusu. OGM personel alımı için açılan kadrolara başvuruların biran önce yapılması gerekiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
OGM personel alımı başvurusu nasıl nereden yapılır? 2021 OGM personel alımı başvuru şartları neler?

2021 yılı için OGM personel alımı başvuruları ile ilgili araştırma yapıyor. 11 Ekim’de başlayan OGM işçi alımı için son anlar geldi çattı. Hala başvuru yapmayan adaylar OGM işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? OGM işçi alımı başvurusu ne zaman bitiyor? araştırması yapıyor. OGM işçi alım için başvurular e-devlet şifresi ile online yolla yapılabiliyor. 

OGM PERSONEL DAĞILIMI İÇİN TIKLAYINIZ

OGM POZİSYON VE PROGRAM ADLARI

2021 OGM PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

2021 yılı için OGM personel alımı başvuruları adaylar tarafından 11 Ekim-20 Ekim tarihleri arasında http://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-devlet şifreleri ile başvuru yapacaklar.

Başvuru işlemleri 20/10/2021 gecesi saat 23:59’da sona erecek. Bu süre kesinlikle uzatılmayacak. Ayrıca, sistem üzerinden yapılmayan (Şahsen, posta, dilekçe veya diğer şekilde) başvurular kabul edilmeyecek.

Her aday EK-2’de belirtilen pozisyonlar için sadece bir öğrenim programından başvuruda bulunabilecek.

OGM personel alımı tarihi

OGM PERSONEL ALIMI NE ZAMAN, BAŞVURU NE ZAMAN BİTİYOR?

OGM personel alımı için başvular 11 Ekim'de başlamış durumda ve bitiş tarihi ise 20 Ekim olarak açıklandı. OGM işçi alımı için adaylar http://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-devlet şifreleri ile başvuru yapabilecekler. Her aday belirtilen pozisyonlar için sadece bir öğrenim programından başvuruda bulunabilecek. Adaylar belirtilen pozisyonlar için en fazla10 adet tercihte bulunabilecek.

YERLEŞTİRME SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuruların tamamlanmasının ardından yerleştirme sonuçları 27 Ekim 2021 tarihinde açıklanacak. Adaylar yerleştirme sonuçlarını http://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-devlet şifreleri ile öğrenebilecektir.

Yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın, genel şartlar ile pozisyonla ilgili aranan özel şartları taşıyan ve başvuru formunu online olarak dolduran adaylar arasından 2020 yılına ait KPSS (B) grubu olmak üzere Lisans mezunları için KPSSP3, Ön lisans mezunları için KPSSP93 ve Ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türü sıralaması esas alınmak suretiyle yerleştirme işlemi yapılacak.

OGM BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1 – 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

2- Başvuruda bulunan adayların durumunun; 657 sayılı kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasında yer alan: "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması gerekmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Otomobil alacaklara kötü haber!

Otomobil alacaklara kötü haber!