Türkgün Siyaset Yılın son röportajı gazeteniz TÜRKGÜN'de

Yılın son röportajı gazeteniz TÜRKGÜN'de

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin TÜRKGÜN Gazetesi’ne verdiği 2021 yılının son röportajı, yine gündemi belirleyecek.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin TÜRKGÜN Gazetesi’ne verdiği 2021 yılının son röportajı, yine gündemi belirleyecek.

- İçişleri Bakanlığı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi için başlattığı teftiş hakkında ne düşünüyor?

- Ekrem İmamoğlu görevinden alınmalı mı?

- Zillet İttifakı’nın gizli gündeminde neler var?

- Güçlendirilmiş ve iyileştirilmiş parlamenter sistemle ilgili 6 partinin temsilcilerinden oluşan heyetin hazırladığı raporla ne yapılmak isteniyor?

- CHP’nin ve diğer ittifak ortaklarının HDP’ye bu kadar teslim olmasının altında ne yatıyor?

- Ekonomide yaşananların asıl sebebi nedir? 2021 yılının son aylarında döviz kurundaki anormal gelişmeler ve fiyat artışlarını nasıl değerlendirmek lazım? Bundan sonra ne yapılmalı?

- CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun, Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala sevgisi hangi tehdit ve tehlikeleri barındırıyor?

- CHP’nin hükmü şahsiyeti kimlere ve nasıl satıldı? Bu zillete nasıl razı oldular?

Kadir Yıldız’ın röportajı, perşembe günü gazeteniz TÜRKGÜN’de...

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Adıyaman'da Jandarma'dan sıkı denetim

Adıyaman'da Jandarma'dan sıkı denetim

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kentte sıkı denetimler devam ediyor.

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kentte sıkı denetimler devam ediyor.

KAYNAK: İHA

Halkın can ve mal güvenliğinin korunabilmesi amacıyla denetimlerini aralıksız bir şekilde devam ettiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri birçok farklı noktada günlük asayiş uygulaması gerçekleştiriyor. 

Jandarma ekiplerince yapılan denetimler kapsamında durdurulan araçlardaki kişilerin kimlik kontrolleri yapılırken şüpheli görülen araçlarda ise aramalar yapılıyor. 

Suça ve suçlulara göz açtırmayan jandarma ekipleri, denetimlerine aralıksız bir şekilde devam edecekleri vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *