Türkgün 3. Sayfa Adana’da cinayet: Sosyal medya tartışması kanlı bitti!

Adana’da cinayet: Sosyal medya tartışması kanlı bitti!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde bir sosyal medya tartışması, 18 yaşındaki Mert Taşkömür'ün 37 yaşındaki Engin Yıldız'ı bıçaklayarak öldürmesiyle sonuçlandı.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde bir sosyal medya tartışması, 18 yaşındaki Mert Taşkömür'ün 37 yaşındaki Engin Yıldız'ı bıçaklayarak öldürmesiyle sonuçlandı.

KAYNAK: İHA-AA

Adana’nın Yüreğir ilçesinde, sosyal medya üzerinden kız arkadaşına mesaj attığı iddiasıyla tartışma yaşanan olay, trajik bir cinayetle sonuçlandı. 18 yaşındaki Mert Taşkömür, çıkan kavgada 37 yaşındaki Engin Yıldız’ı bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası kaçan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı.

Tartışma Kavgaya Dönüştü

Olay, 31 Mart gecesi saat 23.30 sıralarında Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 17 yaşındaki T.Y., komşuları Mert Taşkömür’ün kız arkadaşı S.Ş.’ye sosyal medya üzerinden mesaj gönderdiğini ve sokakta sözlü tacizde bulunduğunu öne sürdü. Bu durum, iki aile arasında hararetli bir tartışmaya yol açtı.

Kısa sürede büyüyen tartışma, kavgaya dönüştü. Çıkan arbede sırasında Mert Taşkömür, T.Y.'nin babası Engin Yıldız’ı bacağından ve kasığından bıçakladı. Ağır yaralanan Yıldız, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Yüreğir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Şüpheli Yakalandı ve Tutuklandı

Cinayet sonrası kaçan Mert Taşkömür, Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışması sonucu saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette verdiği ifadede, “Karşı taraf bize saldırdı, ben kimseyi bıçaklamadım” diyerek suçlamaları reddetti. Ancak yapılan incelemeler ve deliller doğrultusunda, mahkemeye sevk edilen Taşkömür tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana cinayeti, gençler arasındaki tartışmaların nasıl trajik sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Göksun'daki canlı hayvan pazarı şap hastalığı nedeniyle kapatıldı

Göksun'daki canlı hayvan pazarı şap hastalığı nedeniyle kapatıldı

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesindeki canlı hayvan pazarı, şap hastalığı tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatıldı.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesindeki canlı hayvan pazarı, şap hastalığı tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatıldı.

KAYNAK: AA

Göksun Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ilçede şap hastalığı tespit edilmesi üzerine komisyon kararıyla ikinci bir emre kadar hayvanların nakli ile giriş ve çıkışlarının yasaklandığı bildirildi.

Açıklamada, karantina kapsamında çeşitli tedbirlerin alındığı, vatandaşlardan karantina ve kordon kurallarına uymalarının, herhangi bir hastalık şüphesi durumunda Tarım ve Orman müdürlükleri ile irtibata geçmelerinin önem arz ettiği vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *