Türkgün Gündem Silivri'de polisten kaçan uyuşturucu şüphelisi vurularak etkisiz hale getirildi

Silivri'de polisten kaçan uyuşturucu şüphelisi vurularak etkisiz hale getirildi

Silivri'de polis takibindeki iki şüpheli kaçmaya çalışırken, U.A. polisle yaşanan kovalamaca sırasında silah çıkarma hamlesi yaptı. U.A. vurulup hastaneye kaldırılırken, V.Y. yakalandı. Uyuşturucu suçlarıyla sabıkalı oldukları öğrenildi.

KAYNAK: DHA

Silivri'de polis tarafından kimlikleri belirlenerek takibe alınan 2 şüpheli, ekipleri görünce kaçmaya çalıştı. Kovalamaca sırasında elini beline götürerek silah çıkaracak gibi hareketlerde bulunan U.A. isimli şüpheli, polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

Olay saat 13.00 sıralarında Alibey Mahallesi Çağlar Sokak'ta meydana geldi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda kimlikleri belirlenen U.A. ve V.Y. isimli şüpheliler takibe alındı. Kendilerini takip eden polisleri fark eden şüpheliler kaçmaya çalıştı. Kovalamaca sırasında ellerindeki bir poşeti yol kenarına fırlatan ve cep telefonlarını kırmaya çalışan şüpheliler, polisin uyarılarına kulak asmayarak kaçmaya devam etti. Bu esnada U.A. isimli şüpheli, elini beline atarak silah çıkaracak gibi hareketlerde bulunması üzerine polis ekipleri tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Diğer şüpheli V.Y. ise kısa süreli kovalamacanın ardından yakalandı. Şüpheli U.A. olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılırken, V.Y. ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Yapılan sorgulamada iki şüphelinin de başta 'Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçundan olmak üzere bir çok suçtan sabıka kaydı olduğu belirlendi. Şüphelilerin kaçarken attığı poşetin içinden de uyuşturucu madde çıktığı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *