Türkgün 3. Sayfa Camiye gelen cemaat şok oldu: İmam odasında cansız bedeni bulundu

Camiye gelen cemaat şok oldu: İmam odasında cansız bedeni bulundu

Nevşehir’de camide şüpheli ölüm! Cemaat imam odasında hareketsiz yatan bir kişiyi buldu. 54 yaşındaki İhsan Yavuz’un cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Nevşehir’de camide şüpheli ölüm! Cemaat imam odasında hareketsiz yatan bir kişiyi buldu. 54 yaşındaki İhsan Yavuz’un cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhöyük beldesinde bulunan Merkez Camii’nde bir kişi ölü bulundu. Olay, cami imamı ve cemaatin durumu fark etmesiyle ortaya çıktı.

Olay, ikindi namazı öncesinde Merkez Camii'nde meydana geldi. Namaz için camiye gelen imam ve cemaat, imam odasında hareketsiz şekilde yerde yatan bir kişiyi fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine camiye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yerde yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemede, hayatını kaybeden kişinin 54 yaşındaki İhsan Yavuz olduğu tespit edildi.

İhsan Yavuz’un cansız bedeni, savcının olay yerinde yaptığı ilk incelemelerin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için hastane morguna kaldırıldı.

Soruşturma Başlatıldı

Jandarma ekipleri, olayın meydana geliş şeklini aydınlatmak için camide detaylı inceleme başlattı. Şüpheli bir durum olup olmadığı araştırılırken, Yavuz’un ölüm nedeninin otopsi raporuyla kesinleşeceği bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Dünya Ukrayna: Geçici ateşkes sağlanmalı

Ukrayna: Geçici ateşkes sağlanmalı

Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, Rusya-Ukrayna savaşının sona ermesi için geçici ateşkesin acil sağlanması gerektiğini belirtti. Paris'teki görüşmelerde ABD, Fransa, İngiltere ve Almanya ile barış çabaları ve güvenlik garantileri üzerinde duruldu.

Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, Rusya-Ukrayna savaşının sona ermesi için geçici ateşkesin acil sağlanması gerektiğini belirtti. Paris'teki görüşmelerde ABD, Fransa, İngiltere ve Almanya ile barış çabaları ve güvenlik garantileri üzerinde duruldu.

KAYNAK: AA

Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, Rusya-Ukrayna savaşının sona erdirilmesi için geçici ateşkesin mümkün olan en kısa sürede sağlanması gerektiğini söyledi.

Sybiha, X hesabından yaptığı açıklamada, Fransa'nın başkenti Paris'te Avrupa Birliği (AB) ve ABD'li yetkililerle yaptığı görüşmeleri değerlendirdi.

Gün içinde ABD heyeti ile görüştüklerini aktaran Sybiha, ayrıca Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Noel Barrot, İngiltere Dışişleri Bakanı David Lammy ve Almanya Dışişleri Bakanlığı Siyasi Direktörü Günter Sautter ile bir araya geldiğini belirtti.

Sybiha, "Barış çabalarındaki ilerlemeyi kaydettik ve ABD liderliğinin ve katılımının önemini vurguladık. Ukrayna barış çabalarında kararlıdır ve savaşın mümkün olan en kısa sürede sona ermesini istiyor." ifadelerini kullandı.

Ukrayna'nın, Suudi Arabistan'ın Cidde kentindeki görüşmelerde geçici ateşkes teklifini kabul ettiğini hatırlatan Sybiha, şunları kaydetti:

"Bunun, mümkün olan en kısa sürede sağlanması gerekiyor. Rusya'ya yönelik baskının artırılmasının adil ve kalıcı bir barışa ulaşmak için kritik öneme sahip olduğunu vurguladım."

Sybiha ayrıca, Paris'teki görüşmeler sırasında, Ukrayna'nın güvenlik garantisi olarak yabancı askerlerin ülkesine olası konuşlandırılması konusunu da ele aldıklarını aktardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *