Türkgün 3. Sayfa İzmir'de feci kaza! Ölü ve yaralılar var

İzmir'de feci kaza! Ölü ve yaralılar var

İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çöp kamyoneti çarpıştı. Yaşanan feci kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişiyse yaralandı.

İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çöp kamyoneti çarpıştı. Yaşanan feci kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişiyse yaralandı.

İzmir’in Konak ilçesinde belediyeye ait çöp kamyonu ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi ölürken, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 07.50’de ilçeye bağlı Şair Eşref Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Vedat Toka idaresindeki 35 TGR 87 plakalı otomobil, Şair Eşref Bulvarı’nda süratle seyir halindeyken, Dr. Mustafa Enver Bey Caddesi’nden karşı şeride geçmek isteyen Raşit Başak idaresindeki 35 ERV 74 plakalı Konak Belediyesi çöp kamyonu ile çarpıştı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobil sürücüsü Volkan Teke ve yanında bulunan, henüz kimliği belirsiz kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Çöp kamyonu içerisinde bulunan personelden Murat M., ve Erkan S., ise yaralandı. Yaralılar ambulans ile çevre hastanelere kaldırılırken, polis ekipleri bölgede çevre güvenliği aldı.

Vatandaşların korku dolu bakışları ise gözlerden kaçmadı.

Öte yandan, kazada yaşamını yitiren Vedat Toka ve henüz kimliği belirlenemeyen kişinin cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Dünya Gazze yanıyor! “Güvenli bölge”de sivillerin üzerine bomba yağdı

Gazze yanıyor! “Güvenli bölge”de sivillerin üzerine bomba yağdı

İsrail ordusu, Gazze’de "güvenli bölge" ilan edilen El-Mevasi’de yerinden edilmiş sivillerin yaşadığı çadırları hedef aldı. Saldırıda kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu en az 10 kişi yaşamını yitirirken, bölgeden yürek burkan görüntüler geldi.

İsrail ordusu, Gazze’de "güvenli bölge" ilan edilen El-Mevasi’de yerinden edilmiş sivillerin yaşadığı çadırları hedef aldı. Saldırıda kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu en az 10 kişi yaşamını yitirirken, bölgeden yürek burkan görüntüler geldi.

KAYNAK: İHA

İsrail ordusu Gazze Şeridi'ndeki El-Mevasi bölgesinde yerinden edilmiş sivillerin barındığı çadırlara saldırı düzenledi. Saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu en az 10 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı.
 

Gazze’de sivilleri hedef almayı sürdüren İsrail, katliamlarına bir yenisini daha ekledi. Yerel yetkililerden edinilen bilgilere göre, İsrail ordusu daha önce "güvenli bölge" ilan ederek yüz binlerce insanı zorla göç ettirdiği Han Yunus şehrinin batısında bulunan El-Mevasi bölgesinde yerinden edilmiş sivillerin barındığı çadırlara saldırı düzenledi. Saldırının ardından alevlere teslim olan çadırlarda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu en az 10 kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken, çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi. Saldırı sonrasında yaşanan dehşet anları kameralara yansıdı. İsrail ordusundan saldırının amacına dair açıklama yapılmadı.
 

Gazze’de ölü sayısı 51 bini aşmıştı
 

İsrail, Gazze’deki ateşkesi 18 Mart'ta tek taraflı olarak bozarak katliamlarına yeniden hız kazandırmıştı. Filistin Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan son açıklamada, İsrail'in 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 51 bin 25'e, yaralananların sayısının 116 bin 432'ye ulaştığı bildirilmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *