03 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün 3. Sayfa Yaşlı kadının yemeğini yedi arından darp etti!

Yaşlı kadının yemeğini yedi arından darp etti!

35 yaşındaki Halil İbrahim Akay, 74 yaşındaki akrabası Harun Eşim'in evine gitti. Birlikte yemek yedikten sonra yaşlı kadını banyoda çekiçle darp edip, parmağındaki yüzüğü ve cep telefonunu gasp etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yaşlı kadının yemeğini yedi arından darp etti!
KAYNAK: Demirören Haber Ajansı

Olay Adana'da meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Halil İbrahim Akay (35), evde yalnız yaşayan akrabası Harun Eşim’in (74) yanına gitti.

Eşim, evin salonunda Akay ile birlikte yemek yiyip, çay içti. Bir süre sonra banyoya giden Akay, “Harun teyze, musluğun bozulmuş” diyerek Eşim’i yanına çağırdı. Akay, burada Harun Eşim’i çekiçle dövüp, yüzüne biber gazı sıktı. Halil İbrahim Akay, Eşim’in parmağındaki alyansı gasp edip, cep telefonunu da aldıktan sonra evden çıkıp, kapıyı kadının üzerine kilitledi.

ÇIĞLIKLARINA KOMŞULARI KOŞTU

Sürünerek pencereye çıkan Harun Eşim, komşularından yardım istedi. Eşim’in çığlıklarını duyan komşuları, şüpheli Halil İbrahim Akay’ı sokağa çıktığı sırada yakaladı. Mahalleli, linç girişiminde bulunduğu Akay’ı, çağırılan polis ekibine teslim etti.

YAŞLI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Başına ve kollarına aldığı darbelerle yaralanan Harun Eşim ise ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Bilincini kaybettiği belirlenen Eşim, tedavisinin ardından dün taburcu edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
EuroLeague'de yeni sezon başlıyor

EuroLeague'de yeni sezon başlıyor