19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Başyazı CHP çürüdü, iğrenç bir koku yayıyor!

CHP çürüdü, iğrenç bir koku yayıyor!

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP çürüdü, iğrenç bir koku yayıyor!
KAYNAK: Haber Merkezi

YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN

PKK’lı terörist Selahattin Demirtaş, Atatürk zamanı yaşamış olsaydı, akıbeti ne olurdu? Ne olacak Şeyh Sait ve Seyit Rıza’nın devlete karşı isyanında sonuç ne olduysa o olurdu. Hatta Atatürk, PKK’lı terörist Selahattin Demirtaş’ı kurutup kurutup tekrar asardı. Böyle olacağını hangi tarihçiye sorarsanız kabul edecektir.

PKK’lı terörist Selahattin Demirtaş da biliyorsunuz geçtiğimiz yıl “Şeyh Sait’in torunuyum” demişti. Şu tuhaflığa bakın ki, Şeyh Sait İslam istismarıyla Türk devletine isyan etmiş, terörist Selahattin Demirtaş ise ateist felsefesiyle kurulmuş terör örgütü PKK’nın mensubu olarak bunu yapmıştı.

PKK’lı terörist Selahattin Demirtaş’ın Türk devletine karşı Hendek-Kobani terör olaylarında başlattığı isyanın maliyetine baktığımızda Şeyh Sait ve Seyit Rıza’nın o döneminin şartlarında gerçekleştirdiği isyan ile kıyaslandığında emin olun devede kulak kalır.

PKK’lı terörist Selahattin Demirtaş’ın “Hendek kazanların alnından değil, ellerinden öpüyorum”, “Halkımız şanlı direniş gösteriyor”, “Bu gençler hendek kazmayıp ne yapacaklar?” diyerek Doğu ve Güneydoğu’da azmettirdiği ve yönlendirdiği terör olaylarında 835 askerimiz, polisimiz şehit olmuştu. Sivil ölümler, yaralanmalar, devletin ve milletin malını yağmalama, yıkma ve yakma da bu kanlı isyanların can yakıcı diğer maliyeti… Kobani terör olaylarında da PKK’lı terörist Selahattin Demirtaş yine baş aktördü. Yine ölümler, yaralanmalar, yağmalamalar, yakmalar, yıkmalar olmuştu. 

PKK’lı terörist Selahattin Demirtaş’ın azmettirici olduğu kanlı terör olaylarında ölümler, yaralanmalar Şeyh Sait ve Seyit Rıza’nın yaptığından kat kat fazla… Şeyh Sait ve Seyit Rıza idam sehpasında Atatürk tarafından sallandırıldı ama PKK’lı terörist Selahattin Demirtaş birileri tarafından kahraman olarak pazarlanıyor.

İşin en tuhaf yanı ise Şeyh Sait ve Seyit Rıza’yı asmış Atatürk’ün kurduğu CHP’nin günümüz yöneticileri hem Şeyh Sait ve Seyit Rıza’ya hem de PKK’lı terörist Selahattin Demirtaş’a sahip çıkmasıdır. Bu ucubelik Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP’de başladı, Özgür Özel ile tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Atatürk’ün miras bıraktığı CHP’yi yönetenler, Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak isteyenle iç içe geçmiş durumdadır. Bu durum CHP’nin nasıl ele geçirildiğinin ve dönüştürüldüğünün ispatıdır.

PKK’lı terörist Selahattin Demirtaş cezaevine girdiği günden beri ona sahip çıkanlar, özgürlüğünü isteyenler, övenler, şeref madalyası takanlar, selam gönderenler şimdi de onu cezaevinde ziyaret için kuyruğa girdi. Önce devrik Kemal Kılıçdaroğlu gitti, şimdi de Ekrem İmamoğlu’nun siyasi esiri Özgür Özel ziyaret edeceğini duyurdu. Gel gör ki, Atatürk ve Cumhuriyet nutuklarını dillerinden düşürmüyorlar. Unutmadan ekleyelim; cezaevinde ziyarete gittikleri PKK’lı Demirtaş, asker ve polislerimizin katili olan PKK’lı teröristlerin cenazesine gidip acılarını paylaşmadığı için HDP’li milletvekillerine parti disiplin soruşturması açtığını söyleyen bir şahıs… Akıl, mantık, vicdan alacak gibi değil mi?

PKK’lı terörist Selahattin Demirtaş’ın siciliyle ilgili verdiğim bu örnekler hep 2015 öncesi… Bu PKK’lı, 2016 yılında cezaevine girdi. PKK’lı olmaktan, bölücü olmaktan zerre pişmanlığı var mı? Elbette hiç yok… Halen “Öcalan’ın her kararına uyarım” demeye devam ediyor. 4 ay önceki mahkemede de yine bir alçaklığa imza atarak, “Türkler ana vatanım Kürdistan’a bin yıl önce geldi. Ana vatanım olan Kürdistan’ı işgal eden bu devlettir.”  diyerek Türkiye Cumhuriyeti’ni şu an işgalci olarak gösterdi. Velhasıl Kılıçdaroğlu ve Özel ikilisi böyle bir PKK’lıya sahip çıkma iğrençliğiyle CHP tarihine geçmiştir. Bu ikisini görüp kusmayan CHP’li; zaten öz CHP’li olmadığı gibi hayatta da asla Atatürkçü olamaz!

Yorumlar
M
MEHMET BAŞARAN 3 ay önce
Sayın Yıldıray Çiçek beyefendi Sizi severek takip ediyorum çok güzel ve anlamlı yazılar yazıyorsunuz yerine göre yol gösterip hainleride güzel eleştiriyorsumuz bu benim fikrimdir bence yetesi kalıyor Ben sizden beklerimki Türk milletinin beklentiside bu yöndefir bundan da eminim.Artık yazılarınızda bu vatandan en az üç dört milyon pkklı kürtlerin vatandaşlıktan çıkarılması veya sınır dışı edilmeli veya bir tampon bölge oluşturulup orada göz altinda tutulmaları sağlanmalıdır.Şehitlerimizin kanı üzerinde dans etmelerine izin verilmemelidir.hatta devletten maaş almaları engellenmeli.İmla hataları için özür dilerim.Saygılarımı sunuyorum.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
M
Murat Kömürcü 3 ay önce
Helâl olsun çok anlamlı ve yerinde bir köşe yazısı olmuş tebrik ediyorum ???
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Real Madrid, Şampiyonlar Ligi kupasıyla şehir turu attı

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi kupasıyla şehir turu attı