18 Eylül 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
KAPALI
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Başyazı Halk TV’deki itibarsız Cem Toker

Halk TV’deki itibarsız Cem Toker

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Halk TV’deki itibarsız Cem Toker

YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN

Liberal Demokrat Parti isminde, Yunus logolu bir tabela partisi var. Bu partinin kurucusu Besim Tibuk’tur. Tibuk’un uçuk kaçık fikirlerini tatmin etmek için kurduğu bu partinin ondan sonra gelen genel başkanları içinde Cem Toker isminde biri var. Besim Tibuk girdiği 1999 yılında 127 bin, 2002 yılında 89 bin oy alırken; ondan sonra Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı olarak seçimlere giren Cem Toker sırasıyla 36 bin, 15 bin, 26 bin oy almıştır. Teslim aldığı partinin 3/2’sini denizdeki Yunuslara yedirmiş olan bir adam siyasette itibar ölçmeye kalkıyor. Evet, Cem Toker senin bu toplumda gördüğün itibar nedir de milyonlarca oy alan MHP’yi ve her sözü ile Türk milletinde etki uyandıran, Türk siyasetini şekillendirmede özgül ağırlığı olan MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında “Sol Medyaya” şirin gözükmek için hadsiz açıklamalar yapıyorsun?

Cem Toker, en son bu hareketleri 24 saat dünyadaki ve Türkiye’deki her gelişmeyi MHP’ye bağlama ve onun üzerinden MHP’yi suçlama, itibarsızlaştırma misyonu yüklenmiş Halk TV’de yaptı. Bir insan MHP’nin politikalarını, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin siyasetteki duruşunu sevmeye mecbur değil elbette. Kimsenin de Halk TV gibi medya kurumlarını, Cem Toker gibi siyasetçi modellerini sevmeye de mecburiyeti yoktur. Zihniyet olarak CHP ve DEM fonlu Halk TV, MHP hakkında Cem Toker’e figüranlık vererek “Alaycı” yayın düzeni kuruyorsa eğer karşılığında duyduğu sözlere, aldığı cezalara elbette katlanacaktır. Halk TV, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yaptığı saygısızlık yüzünden RTÜK tarafından cezalandırılınca feryat ediyor. Kurulduğu günden bu yana vatan hainlerini kahraman, vatanseverleri sürekli suçlu gösteren Halk TV “Yaprağını yerken kıtır kıtır, sapına gelince mee!” dememelidir. Halk TV’nin misyonu bu ise muamelesinin karşılığının bu olacağını kabullenmelidir.

RTÜK ceza verince ya da yayın politikalarına MHP’den bir cevap gelince Halk TV’nin yorumcuları feryat ediyor, öfke kusuyor ama “Biz yayın politikalarında ne yapıyoruz?” sorgusunu kendilerine yapmıyorlar. Siz çıkıp programlarınızda PKK’lı terörist Selahattin Demirtaş gibileri övüp, kitaplarının reklamını yapacaksınız, terör örgütü PKK’nın siyasi uzantılarına sahip çıkacaksınız, kardeşimiz Azerbaycan’a hakaret edeceksiniz, terörle mücadeleye karşı çıkacaksınız, İslam’ın değerlerini aşağılayacaksınız ve böyle bir sicile sahip olduğunuz halde bir de çıkıp MHP’yi hedef haline getireceksiniz! Size yapılan bu muamele haktır, boşuna öfke kusmayın!

MHP’yi hedef haline getirmek için Cem Toker gibi boş beleş siyasetçileri boş yere kullanmayın. Halk TV ekranlarında, LDP Genel Başkanı iken en fazla 36 bin oy almış uçuk kaçık fikirlerin sahibi bir partinin eskisini, siyasette “ciddiye alınma” noktasında konuşturuyorsanız eğer bu sizin pespayeliğinizin bir kez daha tescillendiğini gösterir. “Fikir özgürlüğü, demokrasi var” diyorsanız, o halde duyduklarınızı da bu pencereden bakacaksınız.

Halk TV "Propaganda öyle bir sanattır ki, insan başkasının ayağına basarken, kendisi ah der." kurnazlığını sergilemeye çalışıyor da, herkes kimin kime hizmet ettiğini çok iyi görüyor.

 

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 4 gün önce
Teşekkürler.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Z
Ziyaretçi 3 gün önce
Teşekkürler sayın Çınar. İpliği pazara çıkarmak budur.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Hz. Adem kaç yaşına kadar ve nerede yaşadı?

Hz. Adem kaç yaşına kadar ve nerede yaşadı?