19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Başyazı PKK saldırınca ittifak mı yaptınız?

PKK saldırınca ittifak mı yaptınız?

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
PKK saldırınca ittifak mı yaptınız?

YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN

Kemal Kılıçdaroğlu kongreyi kaybedince arkasına bakmadan gitti. Fakat onun adına uydurulan hikâyeler hala devam ettiriliyor. Hem de bu hikâyeleri devam ettiren kişi CHP’nin çiçeği burnundaki Genel Başkanı Özgür Özel! Bu zat, CHP’nin dünkü grup toplantısında konuşurken devirdiği çam tam bir mizah örneğidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nu överken “Artvin'de PKK'nın hedefi olmuş” cümlesini kurdu. Kemal Kılıçdaroğlu, ne zaman kendisinin HD(P)KK ile olan ilişkisi sorgulanırsa hemen “PKK’nın saldırdığı tek genel başkan benim” derdi. Bizler de hep “PKK sana niçin saldırsın, sebebi ne?” diye sormuştuk ama elbette cevabını alamamıştık.

Zaten terör örgütü, Artvin saldırısı sonrası şu açıklamayı yapmıştı: “Eylem esnasında askeri aracın arkasında sivil bir konvoyun olduğu fark edilmiş ve zaten Kılıçdaroğlu’nun bindiği araç atış mesafesine girmesine rağmen herhangi bir atış yapılmamıştır. Burada CHP ve Kılıçdaroğlu kesinlikle herhangi bir biçimde hedeflenmemiştir”

Kemal Kılıçdaroğlu “Artvin'de PKK'nın hedefi olmuş” sözü doğru olsaydı o saldırıdan sonra CHP neden tüm seçimlerde terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ittifak yapmıştı? Korkudan mı? Madem sana saldırdılar niçin tavır alamadınız? Bu soruya Kemal Kılıçdaroğlu cevap veremedi, sen versene Özgür Özel!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığındaki CHP’nin, PKK’nın unsuru olan herhangi bir eyleme, söyleme sahip çıkmadığı bir an olmuş mu?

Nerde PKK’ya yardım ve yataklık yapan HDP’li belediyeye kayyum atanırsa CHP tam destek orada!

Nerde PKK’nın gazetesi, dergisi, radyosu, televizyonu kapatılırsa CHP sahip çıkmak için orada…

Nerde PKK’ya hizmet eden sözde siyasetçi, yazar, yorumcu, sanatçı, sporcu tutuklanıyorsa CHP yine sahip çıkmak için orada…

Türk devleti PKK’ya karşı operasyon yaparsa CHP sahip çıkmak için orada…

Ruhunuz PKK’ya teslim olmuşken, PKK size niye saldırsın Özgür Özel? Dalga mı geçiyorsun?

CHP kongresinde bile asker ve polislerimizi şehit eden teröristler için “PKK’lı gençlerin cenaze törenine katılıp, halkımızın acısını paylaşmayan HDP milletvekillerine soruşturma açtırırım” diyen, yüzlerce askerimizin, polisimizin azmettirici katili terörist Demirtaş’a “Demokrasi kahramanı” diye selam yollayan biri olarak hangi PKK saldırısından bahsediyorsun?

Kemal Kılıçdaroğlu, “Artvin'de PKK'nın hedefi olmuş” ise Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Kandil, HDP, YPG ve dünyadaki tüm PKK’lılar niçin onun seçilmesi için seferberlik başlatmıştı? PKK, Kılıçdaroğlu’na saldırdıysa bu desteği onlara niye verdi? Kılıçdaroğlu, PKK’nın saldırısına uğradıysa HD(P)KK’nın ayağına gidip onlarla niçin ittifak yaptı?

PKK’lı teröristlere, PKK ile irtibat/iltisaklı olanlara selam gönderen, PKK propagandaları yapan Sezgin Tanrıkulu’na sahip çıkan biri olarak bu sorularımıza sen cevap versen Özgür Özel? Çünkü Kemal Kılıçdaroğlu’nun cevap verecek takati kalmadı.

“Artvin'de PKK'nın hedefi olmuş” hikâyelerini bırakın. Çünkü PKK unsurlarıyla iş birliği/ittifak yaparken bu hikâyelerinizin mantığı yoktur. Yok eğer “Milletle dalga geçiyoruz” diyorsan, o dalgayı uzun süre geçen Kemal Kılıçdaroğlu’nun düştüğü çaresiz, aciz halden ibret al…

Hatta sana sanatçımız Mustafa Yıldızdoğan’dan “İbret olsun türküm sana/Dönmeyelim viran hana/Ecel mühlet vermez cana /Var iken kıymetini bil” şarkısını armağan edelim de yol yakınken PKK’lı ihanetlerden dön… Bak CHP’nin ihanet kimliğini unutturmak için Kıbrıs ve Azerbaycan ziyareti düşüncesi güzel bir adımın olacak Özgür Özel… Hikâyeleri bırakın. Ülkemize ve Atatürk’e ihanet eden CHP’yi düzeltin.

Yorumlar
S
Sami İlhan 10 ay önce
CHP Radikal Solun Kontrolunda CHP ye Gerçekten Atatürkçü Seçmenden Oy Verenler Var Atatürkün Milliyetçilik ve Cumhuriyet Üzerine Söylediği Sözler Seçmene Tekrar Tekrar Anlatılır Ve CHP nin İşbirliği Yaptığı HDP inde Cumhuriyet Düşmanı Kürdistan Hayelleri Olan Bir Parti Olduğu Halkın Kafasına İşlenirse Atatürkçüler MHP de Toplanır
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
B
Bahadır YILMAZTÜRK 10 ay önce
CHP Yüce Türk Milletinin bütün inanç ve kültürlerine karşıdır. Bu yüzden kendine en yakın kimi hissederse onunla kol koladır. Ona göre şehitlerin hiç hükmü yoktur. Bu Milletin başına sadece beladır.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Bahar Candan - Nihal Candan gözaltına alınmıştı! Mütalaa açıklandı

Bahar Candan - Nihal Candan gözaltına alınmıştı! Mütalaa açıklandı