21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Bilim Teknoloji Crysis 4 çıkış tarihi belli mi, ne zaman? Crysis 4 hangi yılda çıkacak, sistem özellikleri ne?

Crysis 4 çıkış tarihi belli mi, ne zaman? Crysis 4 hangi yılda çıkacak, sistem özellikleri ne?

Crysis 4, geliştirici şirket Crytek tarafından kısa bir fragman ile duyuruldu. Duyurulan fragmanda "Yolculuğa katıl. Kahraman ol" sözleri ile Crysis 4'ün duyurusu yapıldı. Peki, Crysis 4 çıkış tarihi ne zaman? Crysis 4 sistem gereksinimleri nelerdir?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Crysis 4 çıkış tarihi belli mi, ne zaman? Crysis 4 hangi yılda çıkacak, sistem özellikleri ne?

Crysis 4 paylaşımı oyunseverleri heyecanlandırdı. Duyur Crytek tarafından yapıldı. Crysis 4 fragmanının paylaşılmasıyla birlikte oyunseverlerin heyecanı arttı. Dünya genelindeki milyonlarca kişi oyunun çıkacağı tarihe odaklandı. Peki, Crysis 4 çıkış tarihi ne zaman? Crysis 4 sistem gereksinimleri nelerdir? İşte tüm detaylar…

CRYSİS 4 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Steam'den yapılan bir duyuruda Crytek, "Yıllardır Crysis serisinin dördüncüsünü soruyordunuz ve biz de daha fazla gizli tutmak istemedik. Yolculuğumuzda bize katılın ve kaderinizde olan kahraman olun." ifadelerine yer verdi. Crysis 4'ün şu anda geliştirmenin ilk aşamalarında olduğu belirtilirken çıkışı için biraz zaman alacağı açıklandı. Crysis 4'ün çıkış tarihi olarak ise henüz bir bilgi verilmezken öngörülen tahminler arasında 2023, en geç ise 2024 yılı olarak bildiriliyor.

 

CRYTEK'TEN AÇIKLAMA

İşte Crytek tarafından yapılan açıklama:

"Evet, yeni bir Crysis oyunu geliyor! Bu haberi size iletmekten çok mutlu ve heyecanlıyız ve ileride neler olduğuna dair daha fazla ayrıntı açıklamak için gerçekten sabırsızlanıyoruz.

Şu anda oyun geliştirmenin ilk aşamalarında, bu yüzden henüz biraz zaman alacak, ancak gelecek için çok heyecanlı olduğumuz için şu anda size haberleri vermek ve dinleyeceğimizi bildirmek istedik.

Crytek, oynamak istediğiniz oyunları geliştirmek için topluluğumuzla birlikte çalışmaktan gurur duyan bir geçmişe sahiptir. Crysis pek çok insan için inanılmaz derecede önemli, her yerdeki oyuncular tarafından seviliyor ve bugün sektörde çalışanların bazıları orijinal oyun nedeniyle bunu yapıyor. Bu yüzden franchise'ın bir sonraki bölümünün tüm oyunculara uygun olduğundan emin olmak istiyoruz. Beklentileriniz. Sosyal medyalarımıza katıldığınızdan ve dahil olduğunuzdan emin olun!

Geliştirme ilerledikçe, elimizden geldiğince daha fazla ayrıntı yayınlayacağız. Ancak bu arada, kendini işine adamış ve yetenekli ekibimizin size gerçekten yeni nesil bir nişancı sunmak için çok çalıştığını bilin. Ayrıca Hunt: Showdown oyuncularına bu yıl ve sonrasında sizin için de harika şeyler planladığımızı bildirmek istiyorum, bu yüzden bu alanı izleyin."

CRYSİS 4 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NELERDİR?

Crysis 4 sistem gereksinimleri henüz duyurulmadı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tesla 2021'de rekor kırdı

Tesla 2021'de rekor kırdı