07 Ekim 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Bilim Teknoloji İHA halka arz ne zaman, hisse kodu ve fiyatı belli oldu mu? İhlas Haber Ajansı talep toplama tarihi

İHA halka arz ne zaman, hisse kodu ve fiyatı belli oldu mu? İhlas Haber Ajansı talep toplama tarihi

İhlas Holding bünyesinde faaliyet gösteren İhlas Haber Ajansı A.Ş. (İHA) halka arz kararı aldı. Türkiye'nin en büyük haber ajansları arasında yer alan 28 yıldır medya alanında faaliyette bulunan İHA'nın halka arz detayları merak ediliyor. Peki, İHA halka arz ne zaman, hisse kodu ve fiyatı belli oldu mu? İşte İhlas Haber Ajansı talep toplama tarihi...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İHA halka arz ne zaman, hisse kodu ve fiyatı belli oldu mu? İhlas Haber Ajansı talep toplama tarihi

Türkiye'de son dönemde birçok şirket halka arz modeline geçiyor. Başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)  tarafından onaylanan İhlas Haber Ajansı A.Ş. (İHA) halka arz oluyor. Sürece, Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılık edecek. Yatırımcılar ise İHA halka arz ne zaman, hisse kodu ve fiyatı belli oldu mu? İhlas Haber Ajansı talep toplama tarihi...

Çeşitli alanlarla faaliyet gösteren şirketlerden sonra bir medya kuruluşu olan İHA da halka arz oluyor.

İHA HALKA ARZ NE ZAMAN, HİSSE KODU VE FİYATI BELLİ OLDU MU?

İHA'nın halka arzında, 1 TL nominal bedelli paylar 4,60 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak. İhlas Haber Ajansı A.Ş.’nin halka arzına ise Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılık edecek.

Medya, inşaat, sağlık, turizm, eğitim ve teknoloji sektörlerinde önemli yatırımları bulunan İhlas Holding, yeni bir halka arza imza atıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yayınlanan haftalık bülteninde, İhlas Haber Ajansı A.Ş.'nin paylarının halka arzı için yaptığı başvurusuna onay verdiğini açıkladı.

İhlas Haber Ajansı'nın halka arzı, Tera Yatırım liderliğinde sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle 26-27 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Hisseler 4,60 TL sabit fiyattan satılacak

İHA'nın halka arzında, Şirketin sermayesi 42 milyon TL'den 64 milyon TL'ye yükselecek ve 1 TL nominal bedelli paylar 4,60 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

Grubun halka açık şirket sayısı 6'ya çıkıyor

İHA'nın halka arzına SPK tarafından onay verilmesiyle birlikte, İhlas Grubu'nun halka açık şirket sayısı 6'ya yükseliyor.

İhlas Holding'in yanı sıra İhlas Yayın Holding, İhlas Gazetecilik, İhlas Gayrimenkul ve İhlas Ev Aletleri hisseleri Borsa İstanbul'da işlem görüyor.

 İhlas Haber Ajansı, başta Türkiye olmak üzere 51 ülkeden haber ve görüntü üretiyor.

İHA gelişen olağanüstü olaylarda 28 yıllık tecrübesi ile Japonya'dan ABD'ye kadar, birçok ülkedeki 500'den fazla medya kuruluşuna canlı yayın araçları ve stüdyolarından sinyal ulaştırıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Silivri'de aşkın, emeğin ve muhabbetin Türkçesi konuşuldu

Silivri'de aşkın, emeğin ve muhabbetin Türkçesi konuşuldu