23 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Bilim Teknoloji iOS 15.2 özellikleri neler hatalar giderildi mi? iOS 15.2 yenilikleri neler hangi cihazlara geldi?

iOS 15.2 özellikleri neler hatalar giderildi mi? iOS 15.2 yenilikleri neler hangi cihazlara geldi?

Apple en yeni güncellemesi olan iOS 15.2'yi yayınladı. Yeni telefonlarında iOS 15.2 güncellemesini görenler yenilikleri merak etmekte. Eski cihazları olanlar ise iOS 15.2 hangi cihazlara geldi? araştırması yapmakta. Apple'ın iOS 15.2 güncellemesinde geliştirmeler, iyileştirmeler ve hataların giderilmesi söz konusu. Peki iOS 15.2 özellikleri neler?

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
iOS 15.2 özellikleri neler hatalar giderildi mi? iOS 15.2 yenilikleri neler hangi cihazlara geldi?

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan iOS 15 güncellemesinin ardından 15.2 güncellemesi üzerinde çalıştığı biliniyordu. Desteklenen cihazlara iOS 15.2 güncellemesi resmen yayınlandı. Bu gelişmenin ardından iOS 15.2 özellikleri neler, hatalar giderildi mi? iOS 15.2 hangi cihazlara geldi? sorularına cevap aranıyor. İşte yeni özellikler ve detaylar...

iOS 15.2 iPHONE ÖZELLİKLERİ VE YENİLİKLERİ NELER?

iOS 15.2 ve iPadOS 15.2 resmen apple cihazları için yayınlandı. Yeni sürüm iOS 15.2 iPhone ve iPad'lerde tespit edilen yazılımsal hatalar giderildi.

Gizlilik

Ayarlar’daki Uygulama Gizlilik Raporu, uygulamaların son yedi gün içinde konumunuza, fotoğraflarınıza, kameranıza, mikrofonunuza, kişilerinize ve daha fazlasına hangi sıklıkta eriştiğini ve uygulamalara ait ağ etkinliklerini görmenizi sağlar.

ios 15.2

Apple Kimliği

Dijital Miras, kişileri, vefat etmeniz durumunda iCloud hesabınıza ve kişisel bilgilerinize erişebilmeleri için Vâris olarak atamanıza olanak tanır.

Kamera

iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max üzerinde makro fotoğraf ve video çekmek üzere Ultra Geniş lense geçmek için makro fotoğraf denetimi Ayarlar’da etkinleştirilebilir.

TV uygulaması

Mağaza sekmesi, tek bir yerden filmleri satın almanızı, kiralamanızı veya onlara göz atmanızı sağlar.

Mesajlar

İletişim güvenliği ayarı ile ebeveynler, çocukları çıplaklık içeren bir fotoğraf aldığında veya gönderdiğinde uyarı almayı seçebilirler. Ayrıca güvenlik uyarıları, çıplaklık içeren fotoğraflar aldıklarında çocuklar için yararlı kaynaklar içerir.

Siri ve Arama

Çocukların ve ebeveynlerin çevrimiçi ortamda güvende kalmasına ve güvenli olmayan durumlarla ilgili yardım almasına yardımcı olmak için Siri, Spotlight ve Safari Arama’da genişletilmiş rehberlik.

ios 15.2

CarPlay

Apple Harita’da desteklenen şehirler için dönüş şeritleri, orta çizgiler, bisiklet şeritleri ve yaya geçitleri gibi yol ayrıntılarını içeren gelişmiş şehir haritaları.

İyileştirmeler:

iCloud+ aboneleri için Mail uygulamasında kullanılabilen E-Postamı Gizle ile benzersiz, rasgele e-posta adresleri yaratılabiliyor. Bul, iPhone’u güç koruma modundayken 5 saat sonrasına kadar bulabilir. Borsa, hisse senedi ekranı için para birimini görüntülemenize ve grafikleri görüntülerken sene başından bugüne kadarki performansı görmenize olanak tanır. Anımsatıcılar ve Notlar artık etiketleri silmenize veya adlarını değiştirmenize izin verir.

Hata düzeltmeleri:

VoiceOver çalışırken ve iPhone kilitliyken Siri’nin yanıt vermemesi. ProRAW fotoğrafların üçüncü parti fotoğraf düzenleme uygulamalarında görüntülenirken aşırı ışıklı görünmesi.
Garaj kapısı içeren HomeKit ortamlarının iPhone’unuz kilitliyken CarPlay’den çalıştırılamaması. CarPlay’in bazı uygulamalar için Şu An Çalınan bilgilerini güncelleyememesi. Video yayını uygulamalarının iPhone 13 modellerinde içerik yükleyememesi. Takvim etkinliklerinin Microsoft Exchange kullanıcıları için yanlış günde görünmesi.

İOS 15.2 HANGİ CİHAZLARA GELDİ?

Apple, iOS 15.2'nin yanında iPadOS 15.2, macOS Big Sur 11.6.2, macOS Monterey 12.1, watchOS 8.3, tvOS 15.2 ve HomePod 15.2'yi tüm kullanıcılara sundu. Tüm cihazlar için gelen güncellemelerde benzer şekilde güvenlik iyileştirmeleri öne çıkarken SharePlay desteği de iPad ve iPhone'lardan sonra yeni güncelleme ile MacBook'lar ve iMac'ler için geldi. Bu özellik ile kullanıcılar Facetime'da görüşme yaparken video izlemek, müzik dinlemek gibi aktiviteler yapabiliyorlar. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Omicron varyantı Türkiye'de hangi illerde görüldü? Omicron varyantı ölüm oranı nedir, belirtileri ne

Omicron varyantı Türkiye'de hangi illerde görüldü? Omicron varyantı ölüm oranı nedir, belirtileri ne