03 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Bilim Teknoloji PlayStation 5 Pro'nun yeni özelliği oyuncuların deneyimini yeni bir seviyeye taşıyor

PlayStation 5 Pro'nun yeni özelliği oyuncuların deneyimini yeni bir seviyeye taşıyor

Sony'nin PlayStation 5 Pro'sunun gizli özelliği, Game Boost teknolojisiyle oyun deneyimini geliştirecek. PS5 Pro, 8.500'den fazla PS4 oyununun performansını artırmanın yanı sıra PS5 oyunlarında da önemli gelişmeler sağlayacak. Konsol, 7 Kasım 2024'te piyasaya sürülecek ve fiyatı 699.99 dolar olacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
PlayStation 5 Pro'nun yeni özelliği oyuncuların deneyimini yeni bir seviyeye taşıyor
KAYNAK: AA / DHA

Oyun dünyasının heyecanla beklediği PlayStation 5 Pro'nun oyuncuların deneyimini geliştirecek yeni bir özelliği gün yüzüne çıktı. Şirketin üst düzey yöneticisi Toshimasa Aoki, bu yenilik hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Sony'nin beklenen yeni nesil konsolu PlayStation 5 Pro için geri sayım devam ederken, konsolun dikkat çekici özelliklerinden biri olan Game Boost hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. PlayStation ürün yöneticisi Toshimasa Aoki, bu teknolojiyle ilgili heyecan verici açıklamalarda bulundu.

PLAYSTATION 5 PRO GAME BOOST NEDİR?
PS5 Pro'nun öne çıkan özelliklerinden biri olan Game Boost, daha önce baş mimar Mark Cerny tarafından duyurulmuş ve performans iyileştirmeleriyle dikkat çekmişti. Aoki'nin açıklamalarına göre, bu teknoloji 8.500'den fazla PS4 oyununun performansını artırmanın yanı sıra, PS5 oyunlarında da önemli gelişmeler sağlayacak.

YÜKSEK PERFORMANS VAAT EDİYOR
Game Boost, bir oyunun PS5 Pro’ya özel olarak optimize edilmemiş olsa bile, değişken kare hızı veya çözünürlük kullandığında performans artışı sağlıyor. Böylece, oyuncular yüksek ayarlarda bile daha stabil ve akıcı bir oyun deneyimi yaşayacak. Ancak Aoki, 30 FPS'e sabitlenmiş oyunların bu özellikten faydalanabilmesi için geliştiricilerin kare hızı sınırlamasını kaldırmaları gerektiğini vurguladı.

PLAYSTATION 5 PRO NE KADAR? NE ZAMAN ÇIKACAK?
Büyük bir heyecanla beklenen PS5 Pro, 7 Kasım 2024 tarihinde piyasaya sürülecek.

Konsolun fiyatları ise şu şekilde belirlenmiştir:

  • 699.99 dolar
  • 699.99 sterlin
  • 799.99 euro
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Buzdolabında saklanan sarımsak faydadan çok zarar getirebilir!

Buzdolabında saklanan sarımsak faydadan çok zarar getirebilir!