07 Ekim 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Bilim Teknoloji TEKNOFEST ne zaman bitiyor, giriş ücretli mi? TEKNOFEST etkinlik takvimi nasıl 2021?

TEKNOFEST ne zaman bitiyor, giriş ücretli mi? TEKNOFEST etkinlik takvimi nasıl 2021?

Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST, tüm heyecanıyla devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen festivale her gün binler kişi akın ediyor. Teknolojik gelişmelerin yakından takip edildiği etkinlikle ilgili TEKNOFEST ne zaman bitiyor, giriş ücretli mi? TEKNOFEST etkinlik takvimi nasıl 2021? sorularına yanıt aranıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TEKNOFEST ne zaman bitiyor, giriş ücretli mi? TEKNOFEST etkinlik takvimi nasıl 2021?

Her yıl düzenlenen ve büyük bir heyecana sahne olana TEKNOFEST'e bu yıl 200 binden fazla başvuru yapıldı. Gelen ziyaretçiler ise her gün farklı sürprizlerle karşılaşıyor. İstanbul'da Atatürk Havalimanı'ndan düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali bu ay içersinde tamamlanacak. Peki, TEKNOFEST ne zaman bitiyor, giriş ücretli mi? TEKNOFEST etkinlik takvimi nasıl 2021? İşte merak edilen ayrıntılar.

TEKNOFEST NE ZAMAN BİTİYOR?

Türkiye’nin teknolojik alanlarda yetkinliğini geliştirmesi gözler önüne seren TEKNOFEST takvimi belli oldu. Özellikle savunma sanayiinde gösterilen başarıların sergilendiği TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali bu yıl 21-26 Eylül tarihleri arasında Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşecek.

TEKNOFEST ÜCRETLİ Mİ?

Her yaş ve meslek grubundan ziyaretçiye açık olan festivalin girişleri ücretsizdir.

TEKNOFEST ETKİNLİK TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ


TEKNOFEST 2021 https://teknofest.org/ adresi üzerinden canlı olarak takip edilebiliyor.

TEKNOFEST'te Türkiye’nin teknolojik alanlarda yetkinliğini geliştirmesi ve toplumun milli teknoloji geliştirme süreçlerine olan desteğinin artırılması ve ilgili alanlarda yetişmiş nitelikli insan kaynağına katkı sunulması amaçlanıyor.

TEKNOFEST'in etkilik takvimi ise şöyle:

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kahvaltının yeni adresi İmralı

Kahvaltının yeni adresi İmralı