21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Dünya Putin'in sözlerine ilişkin Rusya'dan açıklama

Putin'in sözlerine ilişkin Rusya'dan açıklama

"Rusya'dan bir şeyler ısırıp koparmak isteyenlerin dişlerini kırarız" diyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sözlerine ilişkin Kremlin'den açıklama geldi. Rusya'nın tüm ülkelerle dost olmak istediğini söyleyen Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov ancak bu dostluğun akıl hocalığı, diktatörlük, aldatma ve çifte standart değil, gerçek anlamda dostluk olması gerektiğini ifade etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Putin'in sözlerine ilişkin Rusya'dan açıklama

Rossiya 1 televizyonuna konuşan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "Rusya'dan bir şeyler ısırıp koparmak isteyenlerin dişlerini kırarız" şeklindeki ifadeleri ile ilgili de açıklamada bulundu.

Sputnik'in haberine göre, Peskov, "Başkan, dünya görüşümüzün değişmezini açıkça ortaya koydu. Biz herkesle dost olmak isteriz, fakat bu akıl hocalığı, diktatörlük, aldatmaca, çifte standart değil, gerçek dostluk olmalı ve biz dost olmasını biliriz" diye konuştu.

Bununla birlikte Rusya'nın kendisine ait olan bir şeye hak iddia edilmesine izin vermeyeceğine dikkat çeken Peskov, "Fakat asla hiç kimsenin bize ait olan bir şey üzerinde hak talep etmesine izin vermeyeceğiz. Ve hiç kimseye buna izin vermeyecek kadar güçlü ve kuvvetliyiz" vurgusunu yaptı.

Rusya'nın stratejik kuvvetlerinin dünyanın en modern kuvvetleri olduğunu ve caydırıcı nitelikte oldukları için dünyadaki istikrarın teminatı olduğunu vurgulayan Peskov, şunları söyledi:

"Dünyanın en modern kuvveti olan stratejik kuvvetlerimiz elbette ki istikrarın teminatıdır. Zira caydırıcı bir unsurdur."

Stratejik istikrarın Rus-Amerikan müzakerelerinin ayrılmaz bir parçası olduğuna dikkat çeken Peskov, bu konuların her hâlükârda çeşitli düzeylerde tartışılması gerektiğinin ve tartışılacağının altını çizdi:

"Stratejik istikrar, Rus-Amerikan müzakerelerinin ayrılmaz bir parçasıdır ve stratejik istikrar konuları her hâlükârda çeşitli seviyelerde tartışılmalı ve tartışılacak."

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bozkır Arslanı Celaleddin'in yıldızı açıkladı

Bozkır Arslanı Celaleddin'in yıldızı açıkladı