20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Dünya Rusya 'Erdoğan' dedi!

Rusya 'Erdoğan' dedi!

Rusya'nın St Petersburg kentinde 8 Eylül'de yeni seçilecek vali için yapılacak seçim öncesi, adayların tanınırlığı konusunda dikkat çeken bir araştırma yapıldı. Seçmenlerin birçoğunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı işaret etmesi Rusya'da gündem oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rusya 'Erdoğan' dedi!

Rusya'nın St Petersburg kentinde 8 Eylül'de yeni seçilecek vali için yapılacak seçim öncesi BBC Rusça ekibi, kentte seçmenlerin Putin'in aday gösterdiği Beglov'u ne kadar tanıdığını araştırmak için sokak röportajları yaptı. Seçmenlerin çoğunun gösterilen 4 kişi arasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı işaret etmesi dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi ve karizması sınır tanımıyor. Birçok ülkede yapılan seçimlerde kullanılan oy pusulaların içinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı çıkmıştı. Şimdi de bir ilginç haber ise Rusya'nın meşhur St Petersburg şehrinden geldi.

Rusya'nın St Petersburg kentinde halk yeni valiyi seçmek için 8 Eylül'de sandık başına gidiyor. Seçimde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in desteklediği görevdeki vali Aleksander Beglov favori. BBC Rusça ekibi kentte seçmenlerin Beglov'u ne kadar tanıdığını araştırmak için sokak röportajları yaptı.

"Erdoğan dediler"
Seçmenlere Rusya Parlamentosu'nun üst Kanadı Duma'nın eski Başkanı Boris Grizlov, seçime kadar geçici olarak vali atanan Poltavçenko, Aleksander Beglov ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğafları gösterildi ve kimin vali adayı olduğunu işaret etmeleri istendi.

Seçmenlerin çoğunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı işaret etmesi dikkat çekti.

Avrupa ülkelerinde yapılan seçimlerde bir çok gurbetçi vatandaşımızın pusulalara Cumhurbaşkanı Erdoğan ismini yazdıkları gözlenmişti. Bazı vatandaşlar zarflara '' Reisten başka oy verecek adam yok. Uzun adam şu Avrupa'ya bir el atsan'' şeklinde notlar bırakmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Av köpekleri buldu: Kilosu 3 bin 500 Euro!

Av köpekleri buldu: Kilosu 3 bin 500 Euro!