Türkgün Videolar Gündem MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur'a veda etti! Cenaze törenine katıldı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur'a veda etti! Cenaze törenine katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Ferdi Tayfur'un cenaze törenine katıldı. MHP Lideri Bahçeli Tayfur için "O kardeşimdi, gönül diyarıma tercüman olan ses ve söz ustasıydı. Vefatı bir parçamı alıp götürdü." ifadelerini kullanmıştı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Ferdi Tayfur'un cenaze törenine katıldı. MHP Lideri Bahçeli Tayfur için "O kardeşimdi, gönül diyarıma tercüman olan ses ve söz ustasıydı. Vefatı bir parçamı alıp götürdü." ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: AA

Tedavi gördüğü hastanede 2 Ocak'ta vefat eden ses sanatçısı, besteci, söz yazarı ve sinema oyuncusu Ferdi Tayfur için Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) tören düzenlendi. Tören sonrası Ferdi Tayfur'un naaşı Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’ne getirildi. Cenaze törenine MHP lideri Devlet Bahçeli de katıldı.

TAZİYE MESAJI YAYINLAMIŞTI

MHP Lideri Devlet Bahçeli, vefatını büyük üzüntüyle karşıladığı Ferdi Tayfur için şu ifadeleri kullanmıştı:

Mübarek üç aylar ile Regaib Kandili'ni idrak ettiğimiz şu günlerde Cenab-ı Allah'ın rahmet, merhamet ve mağfiretine müstahak olabilmeyi niyaz ettiğim bir günde, Türk halk ve arabesk müziğinin müstesna sanatçısı Ferdi Tayfur'u kaybettik. O kardeşimdi, gönül diyarıma tercüman olan ses ve söz ustasıydı. Adana'nın pamuk tarlalarında döktüğü teriyle helal rızkını kazanan, ardından da Türk müziğinin zirvelerine tırmanıp milyonların kalbine taht kuran cefakar, fedakar ve vatan sevdalısı bir sanatçımızdı.

Emmioğlu şimdi yetim kaldı. Meleşir kuzuların sesiyle ölen bir garibin yasına gelen Çukurova'nın yanık ve yakıcı sesi ne yazık ki sevenlerini hüzne boğdu. Hakikaten kelimeler boğazıma düğümleniyor. Üzüntümü tarif ve telif edecek kelime bulamıyorum. Ferdi Tayfur'un vefatı bir parçamı alıp götürdü. Yerinde huzur bulsun. Mekanı cennet olsun. Cenab-ı Allah rahmetiyle muamele etsin. Aziz milletimizin, sevdalılarının ve hepimizin başı sağ olsun."

Tayfur'un, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin en sevdiği sanatçılar arasında olduğu ve klasik araçlarıyla yaptığı yolculuklarda da zaman zaman şarkılarını dinlediği biliniyor.

Ferdi Tayfur'un, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin en sevdiği sanatçılar arasında olduğu ve klasik araçlarıyla yaptığı yolculuklarda da zaman zaman şarkılarını dinlediği biliniyor.

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır?
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Dünya Avrupa borsaları düşüşle kapandı: İngiltere Merkez Bankası faizi sabit tuttu

Avrupa borsaları düşüşle kapandı: İngiltere Merkez Bankası faizi sabit tuttu

Avrupa borsaları, gün sonunda düşüş kaydetti. Stoxx Europe 600 endeksi yüzde 0,43 gerileyerek 552,98 puana düştü. İngiltere Merkez Bankası, beklenildiği gibi faiz oranını sabit tutarken, işsizlik oranı ise yüzde 4,4'e yükseldi.

Avrupa borsaları, gün sonunda düşüş kaydetti. Stoxx Europe 600 endeksi yüzde 0,43 gerileyerek 552,98 puana düştü. İngiltere Merkez Bankası, beklenildiği gibi faiz oranını sabit tutarken, işsizlik oranı ise yüzde 4,4'e yükseldi.

KAYNAK: AA

Avrupa borsaları, günü düşüşle tamamladı.

Kapanışta gösterge endeks Stoxx Europe 600, yüzde 0,43 düşüşle 552,98 puan oldu.

İngiltere'de FTSE 100 endeksi yüzde 0,05 azalarak 8.701,99, Fransa'da CAC 40 endeksi yüzde 0,95 değer kaybıyla 8.094,2 ve İtalya'da FTSE MIB 30 endeksi yüzde 1,32 düşüşle 39.188,17 puana geriledi.

Almanya'da DAX 40 endeksi yüzde 1,24 değer kaybıyla 22.999,15 puana indi.

Avro/dolar paritesi TSİ 21.05 itibarıyla yüzde 0,541 düşüşle 1,084 seviyesinden işlem gördü.

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankasının (Fed) politika faizini sabit tutmasının ardından karışık bir seyir öne çıkarken, Avrupa tarafında yatırımların odağında İngiltere Merkez Bankası'nın (BoE) para politikası kararları yer aldı.

BoE, piyasa beklentileri doğrultusunda politika faizini yüzde 4,5'te sabit tutarken, bankanın açıklamasında, "Para politikası kısıtlamalarının daha fazla geri çekilmesine yönelik kademeli ve dikkatli bir yaklaşım uygundur." ifadesi yer aldı.

İngiltere'de bugün açıklanan verilere göre işsizlik Kasım 2024-Ocak 2025 aylarını kapsayan üç aylık dönemde önceki çeyreklik döneme göre yüzde 0,1 artışla yüzde 4,4'e yükseldi.

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır?
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *