20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Dünya UEFA Avrupa Ligi finalistleri belli oluyor

UEFA Avrupa Ligi finalistleri belli oluyor

Valencia Arsenal UEFA Avrupa Ligi maçı hangi kanalda, saat kaçta? Avrupa Ligi'nde finale çıkacak takımları merak edenler tarafından merak ediliyor. UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Arsenal Valencia'nın konuğu oluyor. Bu heyecanlı karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbol severler ise, Valencia Arsenal UEFA Avrupa Ligi maçı hangi kanalda, saat kaçta? Valencia Arsenal maçı canlı izle araştırmalarını yoğunlaştırdı. İşte, Valencia Arsenal UEFA Avrupa Ligi maçı detayları...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
UEFA Avrupa Ligi finalistleri belli oluyor

Valencia Arsenal UEFA Avrupa Ligi maçı hangi kanalda, saat kaçta? ve Valencia Arsenal maçı canlı izle detaylarını haberimizde bulabilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayacak bir takımın daha belli olacağı karşılaşma futbol severler tarafından büyük ilgi görüyor. Mesut Özil'in forma giydiği İngiliz ekibi Arsenal, ilk maçı iç sahada 3-1'lik skorla rahat almıştı. Deplasmanda çıkacağı maça cebinde bu avantajla çıkan Arsenal, final biletini elinden kaçırmak istemiyor. Ev sahibi ekip Valencia ise, kendi sahasında oynamanın avantajını skora çevirmek ve finale ismini yazdırmak istiyor.Valencia'nın bu maçta tur atlayabilmesi için Arsenal'i gol yemeden iki farklı yenmesi (2-0) veya gol yerse en az 3 farklı mağlup etmesi gerekiyor (4-1, 5-2 ,vb). Futbol severler ise UEFA Avrupa Ligi Valencia Arsenal maçı hangi kanalda, saat kaçta? ve Valencia Arsenal maçı canlı izle detaylarını yoğun bir şekilde araştırıyor. İşte, Valencia Arsenal UEFA Avrupa Ligi maçı yayın bilgileri ve Valencia Arsenal maçı canlı izle detayları...

Valencia Arsenal UEFA Avrupa Ligi maçı hangi kanalda, saat kaçta?

9 Mayıs Perşembe saat 22:00’de başlayacak Valencia Arsenal maçı Mestalla Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı yönetecek hakem ise, Hollandalı Danny Makkelie. Bu heyecanlı mücadele beIN Sport 1 ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak.

Valencia Arsenal maçı canlı izlemek için buraya tıklayın. (üyelik gerektirir)

Valencia Arsenal UEFA Avrupa Ligi maçı muhtemel 11'ler...

Valencia: Neto, Paulista, Garay, Roncaglia, Cristiano Piccini, Gaya, Diakhaby,  Soler, Dani Parejo, Gonçalo Guedes, Rodrigo.

Arsenal: Leno, Lichtsteiner, Sokratis, Mustafi, Nacho Monreal, Lucas Torreira, Granit Xhaka, Mkhitaryan, Mesut Özil, Aubameyang.

Takım haberleri: Sakat & cezalı oyuncular

Arsenal'da Danny Welbeck, Aaron Ramsey, Denis Suarez, Hector Bellerin ve Rob Holding sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. 

Valencia'da ise Denis Cheryshev ve Geoffrey Kondogbia'nın sakatlıkları bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Çavuşoğlu: ABD, bu konuda kendine güveniyorsa...

Bakan Çavuşoğlu: ABD, bu konuda kendine güveniyorsa...