Türkgün Ekonomi Altının kilogram fiyatı 2 milyon 476 bin liraya yükseldi

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 476 bin liraya yükseldi

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 476 bin liraya çıktı.

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 476 bin liraya çıktı.

KAYNAK: AA

Altın piyasasında en düşük 2 milyon 437 bin lirayı, en yüksek 2 milyon 480 bin lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, gün sonunda yüzde 2,3 artışla 2 milyon 476 bin lira oldu. Standart altının kilogram fiyatı dün günü 2 milyon 420 bin liradan tamamlamıştı.

KMKTP'de altında toplam işlem hacmi 2 milyar 444 milyon 583 bin 908,03 lira, işlem miktarı ise 990,99 kilogram oldu.

Tüm metallerde toplam işlem hacmi de 2 milyar 537 milyon 642 bin 556,23 lira düzeyinde gerçekleşti.

Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, Türkiye İş Bankası, İstanbul Altın Rafinerisi, NMGlobal Kıymetli Madenler, Zirve Değerli Madenler ile Uğuras Kıymetli Madenler olarak sıralandı.

Bugünkü işlemlere ilişkin veriler şöyle:

STANDART TL/KG DOLAR/ONS
Önceki Kapanış 2.420.000,00 2.343,00
En Düşük 2.437.000,00 2.345,00
En Yüksek 2.480.000,00 2.392,30
Kapanış 2.476.000,00 2.360,00
Ağırlıklı Ortalama 2.472.578,94 2.382,13
Toplam İşlem Hacmi (TL) 2.444.583.908,03
Toplam İşlem Miktarı (Kg) 990,99
Toplam İşlem Adedi 57
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Futbol A Milli Kadın Futbol Takımı Kalecisi Selda Akgöz, Slovenya maçları için umutlu

A Milli Kadın Futbol Takımı Kalecisi Selda Akgöz, Slovenya maçları için umutlu

A Milli Kadın Futbol Takımı kalecisi Selda Akgöz, 4 ve 8 Nisan tarihlerinde oynanacak Slovenya maçları öncesinde umutlu. Gruptaki dengelerin değiştiğini belirten Akgöz, takımlarının liderlik koltuğuna oturmak için 2 maçı da kazanmayı hedeflediklerini söyledi. Akgöz ayrıca, Sivas'ta oynanacak ikinci maçta taraftarlara çağrıda bulunarak, destek beklediklerini ifade etti.

A Milli Kadın Futbol Takımı kalecisi Selda Akgöz, 4 ve 8 Nisan tarihlerinde oynanacak Slovenya maçları öncesinde umutlu. Gruptaki dengelerin değiştiğini belirten Akgöz, takımlarının liderlik koltuğuna oturmak için 2 maçı da kazanmayı hedeflediklerini söyledi. Akgöz ayrıca, Sivas'ta oynanacak ikinci maçta taraftarlara çağrıda bulunarak, destek beklediklerini ifade etti.

KAYNAK: AA

A Milli Kadın Futbol Takımı kalecisi Selda Akgöz, UEFA Uluslar B Ligi'nde Slovenya ile oynanacak 2 maç öncesinde umutlu olduklarını belirtti. 4 Nisan'da deplasmanda, 8 Nisan'da ise Sivas'ta oynanacak maçlarda hedeflerinin liderlik koltuğuna oturmak olduğunu vurgulayan Akgöz, takım olarak hazırlıklarını sürdürüyorlar.

Selda Akgöz: "Önceliğimiz 2 Slovenya Maçını Kazanmak"

Selda Akgöz, gruptaki dengelerin karıştığını ve Slovenya'nın, İrlanda'yı mağlup etmesinin ardından her şeyin mümkün olduğunu ifade etti. Akgöz, "Gruptaki dengeler biraz karıştı. Slovenya, İrlanda'yı mağlup etti. Biz, Yunanistan'ı yendik. Slovenya, Yunanistan'ı mağlup etti. Her şey olabiliyor. Önceliğimiz 2 Slovenya maçını kazanarak liderlik koltuğuna oturmak. Slovenya ile oynayacağımız maçları güzel geçirmek istiyoruz. İyi çalışıyoruz. Bayramda burada antrenman yapıyoruz ve bunun meyvesini almak istiyoruz." dedi.

Sivas’taki Maç İçin Taraftarlara Çağrı

Akgöz, 8 Nisan’da Sivas’ta oynanacak maç için Sivas halkına da çağrıda bulundu. Taraftarların maçta kendilerini yalnız bırakmayacaklarını düşündüğünü belirten Akgöz, "Benim Sivas halkından iyi bir beklentim var. Bizi yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum ve herkesi tribüne davet ediyorum." şeklinde konuştu.

Kadın Futbolunda Rekabetin Artması

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget forması giyen Selda Akgöz, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe ile yaşadıkları şampiyonluk yarışını değerlendirdi. Akgöz, "İnanılmaz bir yarış içindeyiz. Fenerbahçe bizi, biz de Fenerbahçe'yi bekliyoruz. Son 4 hafta kaldı. Kim daha çok efor sarf ettiyse o kazanacak, inşallah biz kazanırız diyorum." ifadelerini kullandı.

Kadın futbolunun Türkiye’de önemli bir gelişim gösterdiğini belirten Akgöz, kulüplerin yaptığı yatırımlarla rekabetin arttığını vurguladı. "Biz futbolcu olarak iyi çalışıyoruz. Teknik olarak iyi seviyedeydik, şimdi atletik olarak da seviyemizi yükseltiyoruz. Yatırımlar var, kulüpler yatırım yapıyor ve rekabet ortaya çıktı. Şimdi alt sıralardaki takımlar da yaklaştı. Her maç önemli. Eskiden 6 maç kazanınca diğer takımlar kopuyordu, 3 takım kalıyordu. Şimdi herkes birbiriyle yarışıyor. Biz bir deplasmana gittiğimizde maçın zorluğu nedeniyle tedirgin oluyoruz. İlerleyen zamanlarda bu daha da artacak ve kadın futbolu ülkemizde daha güzel görünecek."

Kadın Futbolunun Yükselen Değeri

Selda Akgöz, UEFA'nın kadın futboluna verdiği önemin ardından önemli organizasyonların yapıldığını ve bu tür organizasyonların kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Akgöz, "Bu tür organizasyonlar bizleri mutlu ediyor çünkü artık göz önündeyiz. Eskiden kadın futbolu dediğimizde bir karşılığı olmuyordu. Artık insanlar bizi tanıyor, maçlarımız yayınlanıyor. Tanınır hale geldik. Beni artık sadece ailem ve çevre tanımıyor, insanlar benim Fomget'in ve A Milli Takım'ın kalecisi olduğumu biliyor." şeklinde görüş belirtti.

Gençlere Mesaj: "Kadın Futbolunda Gelecek Var"

Deneyimli kaleci, genç futbolculara da önemli bir mesaj verdi: "Aileler lütfen çocuklarının elinden tutsun, kadın futbolunda gerçekten gelecek var. Önemli altyapılar var. Gençlerimiz futbola başlasın ve ilerleyen dönemde bu kadroların oyuncuları olsunlar. Bizler ileride bırakacağız."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *