24 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Ekonomi Bakan Işıkhan'dan memur maaş zammına ilişkin açıklama: Tüm tarafları memnun edecek

Bakan Işıkhan'dan memur maaş zammına ilişkin açıklama: Tüm tarafları memnun edecek

14 Ağustos’ta yapılacak olan memur ve memur emekli maaş zammında 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Ağustos ayının sonunda tamamlanacağını öngördüğümüz müzakerelerimizin tüm tarafları memnun edecek şekilde hayırla sonuçlanacağını ümit ediyorum" açıklamasında bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakan Işıkhan'dan memur maaş zammına ilişkin açıklama: Tüm tarafları memnun edecek

AK Parti Çorum İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve memur emeklisinin maaş zamlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Yaklaşık 4 milyon memur ve 2.5 milyon memur emeklisini ilgilendiren toplu sözleşme görüşmeleri öncesi Bakan Işıkhan, "Geçtiğimiz hafta da kamu emekçilerimizin mali ve sosyal haklarını belirleyecek olan 7. Dönem Toplu Sözleşme sürecini başlattık. Ağustos ayının sonunda tamamlanacağını öngördüğümüz müzakerelerimizin tüm tarafları memnun edecek şekilde hayırla sonuçlanacağını ümit ediyorum" dedi.

"AĞUSTOS AYININ SONUNDA TAMAMLANMASINI ÖNGÖRÜYORUZ"
Işıkhan'ın açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

"Yolun başında bu yüzyılı, emeğin, üretimin, çalışmanın yüzyılı yapacağız demiştik. Biliyorsunuz, göreve gelir gelmez asgari ücretimizi belirledik. Akabinde memur ve memur emeklisi vatandaşlarımızın maaşlarında sağlanan iyileştirmeler için hemen harekete geçtik. Geçtiğimiz hafta da kamu emekçilerimizin mali ve sosyal haklarını belirleyecek olan 7. Dönem Toplu Sözleşme sürecini başlattık. Ağustos ayının sonunda tamamlanacağını öngördüğümüz müzakerelerimizin tüm tarafları memnun edecek şekilde hayırla sonuçlanacağını ümit ediyorum.

SOSYAL DEVLET ANLAYIŞI VURGUSU
Bizler bugüne kadar milletimizden gelen talep ve istekleri hiçbir zaman geri çevirmedik. İmkanlarımız ölçüsünde her zaman insan odaklı, millet odaklı bir yönetim anlayışını benimsedik. Emeğin, alın terinin hakkını gözettik. Emeklilerimize, çalışanlarımıza, işverenlerimize, sendikalarımıza hiçbir zaman kulaklarımızı kapatmadık. Katılımcı sosyal devlet anlayışımızın gerektirdiği şekilde her zaman milletimizin yanında olduk. Bundan sonra da aynı bilinçle aynı vizyonla sahadan gelen görüşlere kulak vermeye devam edeceğiz."

Yorumlar
M
Mehmet ŞENER 1 yıl önce
Memur kardeşim ve Oğlum durumlarından memnun.Şu anda ele alınması gereken memur emeklileri.Emekli memurların çalışan memura yakın maaş almalarını sağlayınız.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Ali Yerlikaya, 1'i turuncu kategoride aranan 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu

Ali Yerlikaya, 1'i turuncu kategoride aranan 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu