22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Ekonomi Chiliz coin ne zaman yükselişe geçer? Chiliz coin yükselir mi? Chiliz coin (CHZ) yorum

Chiliz coin ne zaman yükselişe geçer? Chiliz coin yükselir mi? Chiliz coin (CHZ) yorum

Kripto paralarda pazar günü şoku yaşanmaya devam ediyor. Bundan nasibi alan Chiliz coin ne zaman yükselir? yatırımcısı tarafından merak ediliyor. Chiliz fiyatı, yakında bir kırılmaya işaret eden bir yükseliş bayrağında konsolide oluyor. Peki Chiliz coin yükselir mi? İşte Chiliz coin yorumları...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Chiliz coin ne zaman yükselişe geçer? Chiliz coin yükselir mi? Chiliz coin (CHZ) yorum

Chiliz coin ne zaman yükselişe geçer? Chiliz bugünkü fiyatı ₺4.12 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺14,275,739,528 TRY. CHZ coin Spor ve e-spor dünyasında yaygınlaşan kripto para birimidir. Alexandre Dreyfus ve arkadaşları tarafından 14 Şubat 2018'de piyasaya sürülmüştür. CHZ, Socios.com platformunun hizmet token'ı olarak kullanılmaktadır. Pazar günü yaşanan şokun ardından Chiliz coin yükselir mi? 

Chiliz (CHZ) coin ne zaman yükselir? 

Kripto dünyasında küresel bir düşüş ile Pazar günü 18 Nisan sabahına uyanan yatırımcı kırmızıya bulanmış grafikleri görünce şok üstüne şok geçirdi. Pek çok yatırımcının uykuda yakalandığı, stop işlemlerinin çalışmadığı bir sabah yatırımlar erimiş durumda. Bitcoin ile başlayan ve neredeyse tüm alt coinleri tetikleyen Pazar düşüşü ile kripto para piyasaları tepetaklak olmuş durumda.

Chiliz CHZ coin yatırımcısı benzer bir şokla güne yüzde 16 kayıpla başladı. Kripto para borsalarında hızla başlayan düşüş ile Chiliz coin bu sabah güne en düşük 4,0500 TL en yüksek ise 5,350 TL seviyelerinden işlem gördü. Günün bu saatinde 14:00'da ise 4,360 TL seviyesinden işlem görüyor. 

Bayrağın 0,523 Dolarlık üst sınırının üzerinde belirleyici bir kapanış, % 94'lük bir boğa rallisinin başlangıcına işaret edecek. 1.01 $ 'lık Chiliz fiyat hedefi, bayrak direğinin yüksekliğini kırılma noktasına ekleyerek elde edilir.Satıcılar yükseliş dönemini kısıtlayamazsa, CHZ fiyatı 1,61 $ 'dan% 127,2 Fibonacci uzantısına kadar uzanabilir. Bu hareketi, varlığın genellikle bayrak olarak bilinen aşağı doğru eğimli bir kanal oluşturduğu bir sakinlik izler.IntoTheBlock'un In/ Out of the Money Around Price (IOMAP) modelinde tasvir edildiği gibi, sualtı yatırımcıları boğalara karşı istiflendiği için yükseliş bir çakal yürüyüşü olmayacak.0,49 ila 0,53 ABD Doları aralığında 946 milyon CHZ jetonu satın alan yaklaşık 12.400 adres "Para Kalmadı" dır. Bu nedenle, herhangi bir kısa vadeli satın alma baskısı, eşitliği bozmak isteyebilecek yatırımcılar tarafından ters yönde eşit güçle karşılaşacaktır.Bu nedenle, bu seviyelerden herhangi birinin reddedilmesi, Chiliz fiyatının nispeten küçük destek bölgelerine doğru düşmesine neden olacaktır.Satıcılar, bayrak oluşumunun altında bir hareketi temsil edeceğinden, satıcılar Chiliz fiyatını 0.39 $ seviyesinin altına çekerse düşüş eğilimi patlayacak.Bu durumda, CHZ başlangıçta% 13 düşerek ilk savunma hattı olan 0,345 $ 'a düşebilir. Bunu ihlal etmek, kripto para birimini 0,24 $ 'dan % 61,8 Fibonacci uzantısına gönderecektir.

CHZ coin nedir?

CHZ coin Spor ve e-spor dünyasında yaygınlaşan kripto para birimidir. Alexandre Dreyfus ve arkadaşları tarafından 14 Şubat 2018’de piyasaya sürülmüştür. CHZ, Socios.com platformunun hizmet token’ı olarak kullanılmaktadır.

Ethereum ağı üzerinde oluşturulan ve bir ERC-20 token’ı olan Chiliz (CHZ),spor ve eğlence kuruluşlarına, izleyicileriyle etkileşim kurmalarına ve onlardan para kazanmalarına yardımcı olmak için blockchain tabanlı araçlar sunar.

Socios ve Chiliz ekibi birçok önde gelen spor kulübü ile ortaklıklar imzalayıp, taraftarların Chiliz Coin kullanımı sayesinde takımlarının aldıkları kararlarda söz sahibi olabilmesini hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kimler? Şarkılar Bizi Söyler yeni fragman İZLE

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kimler? Şarkılar Bizi Söyler yeni fragman İZLE