23 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Ekonomi Holochain nedir? Holochain (HOT) nasıl satın alınır?

Holochain nedir? Holochain (HOT) nasıl satın alınır?

Kripto para birimleri lideri olan Bitcoin'in 60 dolara çıkmasının ardından birçok yatırımcı yeni alanlara yöneldi. Kripto para borsalarına yatırım yapan ve bu kanallardan gelir elde edenler,  Holochain teknolojisi ile ilgili araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Holochain nedir? Holochain (HOT) nasıl satın alınır?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Holochain nedir? Holochain (HOT) nasıl satın alınır?

Kripto para çılgınlığı tüm dünyada devam ederken yeni ve eski kripto para birimleri hakkındaki detaylar merak ediliyor. Holochain teknolojisi ile güvenle korunan bir kripto para birimi olan HOT ile ilgilenen yatırımcıların araştırma odağında "Holochain nedir? Holochain (HOT) nasıl satın alınır?" gibi sorular yer alıyor

HOLOCHAİN (HOT) NEDİR? 

Holochain teknolojisi ile güvenle korunan bir kripto paradır. Holo yatırımcıların tavsiye ettiği ve en çok yatırım aracı olarak görülen popüler coinlerden bir tanesidir.

Holochain (HOT); basit anlamda merkeziyetsiz bir internet sunmayı hedefler. Holochain uygulamaları (hApps) ile kurumsal kontrolden arındırılmış, bireylere hizmet eden bir internet amaçlanmıştır. Holochain’de Blockchain ağındaki küreselliğin aksine bireylerin kendine özgü zinciri bulunmaktadır. HOT ise Holochain projesinin, ERC-20 altyapısını kullanan kripto para birimidir.

HOLOCHAİN NE ZAMAN ORTAYA ÇIKTI?

Holochain (HOT), Arthur Brock ve Eric Harris-Braun tarafından oluşturulmuştur. HOT kısaltmasıyla da bilinen Holochain’in ICO’su 2018 yılının Nisan ayı ile Mayıs ayı arasında yapılmıştır.

Mayıs ayından itibaren ise Holochain (HOT) adıyla kripto para platformlarında listelenmeye başlamıştır.

HOLOCHAİN NASIL SATIN ALINIR?

Son dönemlerin en çok değer kazanan dijital para birimlerinden biri olan Holochain (HOT)'i alıp satabilmek için de öncelikle kripto para borsalarından birinde kaydınızın olması gerekmektedir. Bir kripto para borsasına kayıt olduktan sonra kripto para borsasında “HOT” ismiyle yer alan Holochain’i dilediğiniz şekilde alabilirsiniz.

HOLOCHAİN NASIL ÇALIŞIR?

Holochain, dağıtık Holochain uygulamaları ile merkezi internet arasında bir köprü niteliği taşımaktadır . Holochain’in çalışma mekanizmasında her katılımcının kendi zinciri bulunmaktadır. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, merkeziyet yapısına bağlı kalmadan Holochain uygulamaları ile işlem yapabilir ve kendi verileri ile kimliklerini kontrol edebilirler. Bu durum Holochain’in en belirgin farklılığıdır. Aynı zamanda Holochain ölçeklenebilir, hızlı, enerji konusunda verimli ve diğer blok zincirlerine kıyasla daha ucuz olan yeni nesil bir proje olmayı hedeflemektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
GS Antep maçı ne zaman 2021? Galatasaray Gaziantep maçı saat kaçta, hangi kanalda?

GS Antep maçı ne zaman 2021? Galatasaray Gaziantep maçı saat kaçta, hangi kanalda?