22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Ekonomi Pi coin fiyatı nedir kaç dolar? Pi coin ne kadar? Pi coin ne zaman borsaya girecek?

Pi coin fiyatı nedir kaç dolar? Pi coin ne kadar? Pi coin ne zaman borsaya girecek?

Pi coin nedir? Kripto paralar yükselişini sürüyor. Kripto paralara hergün bir yenisi ekleniyor. Pi coin şu anda beta modunda, ancak kullanıcıları ağızdan ağza ağa düğüm olarak eklemeyi düşünüyorlar. Peki Pi coin ne zaman borsaya girecek? Pi coin ne kadar? İşte detaylar...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pi coin fiyatı nedir kaç dolar? Pi coin ne kadar? Pi coin ne zaman borsaya girecek?

Kripto paralar arasında adından yeni söz ettiren Pi coin nedir fiyatı ne kadar? merak ediliyor. Milyonlarca yatırımcı yeni çıkan kripto paraların durumunu araştırıyor. Pi coin ne zaman borsaya girecek? bu yüzden merak edilen konular arasında. Peki Pi coin ne kadar? 

Pi Coin Nedir?

Son günlerde çeşitli platformlarda adından sıkça söz ettiren Pi Coin yeni nesil dijital bir kripto para birimidir. Temel mottoları ise dünyada en çok kullanılan platform olmak ve üyeler arasında dijital parayla hizmet veren bir pazar oluşturabilmektir.

Pi Coin, Stanford üniversitesinde bulunan üç girişimci tarafından kullanıma sunulmuştur. Stellar platformu temel alınarak ortaya çıkarılan Pi, gelişim sürecinde Stellar platformunun madencilik işlemine izin vermemesine rağmen yaptıkları güncellemeler ile madencilik işlemini simüle ederek kişilerin yetenek ve liyakatine bağlı olan bir paylaşım modeli olmasını sağlamıştır.

Pi, temelde Bitcoin ve diğer kripto paralar ile aynı mantığa sahip olsa da işleyiş açısından diğerlerinden ayrılmaktadır. Pi Coin Nedir? Sorumuzdan sonra Pi Network olarak da adlandırılan bu mantığı gelin kısaca inceleyelim.

Pi Coin Fiyatı Nedir?

Pi Coin şu anda kripto para borsalarında listelenmediği ve kazım işlemi devam ettiği için mevcut bir değeri yoktur.

Pi Coin Borsalarda Ne Zaman Listelenecek?

Pi'nin kripto para borsalarında listelenebilmesi için öncelikle kendi ana blok zincirine (Mainnet) geçmesi gerekiyor. Ayrıca sistemin tüm fonksiyonlarının da kopya bir blok zinciri ile test edilmesi de gerekiyor. Tüm bu testlerden sonra Pi'nin hatasız ve müdahale edilemeyecek bir şekilde çalıştığı kanıtlanırsa ana blok zincir olan Mainnet'e geçebilir. Tüm bu işlemlerden sonra ise kripto para borsaları Pi'yi listeleyebilir. Şuan Pi Coin'in ne zaman borsalara gireceği hakkında bir bilgi bulunmamaktadır.

Pi Network'e Nasıl Kayıt Olunur?

Pi Network ağına katılıp kazım yapabilmeniz için öncelikle mobil uygulamayı ilgili mağazalardan indirmeniz ve bir arkadaşınızın referans koduyla kayıt olmanız gerekmektedir.

Uygulamayı indirip üye olduktan sonra size her 24 saatte bir bildirim gelecek ve uygulama içerisinde yer alan şimşek simgesine tıklayarak kazım işlemini başlatabileceksiniz. Siz kazım işlemine başladıktan sonra hem referansı ile üye olduğunuz kişi hem de daha sonra sizin referansınızla üye olan kişilerle birlikte bir çember kuracak ve kazma hızınız %25 oranında artacaktır. Kazım işlemini başlattıktan sonra ister interneti ister telefonunuzu kapatın bu işlem kendiliğinden devam edecektir.

Güvenlik Çemberi Nedir?

Pi Network uygulamasını kurduktan sonra 3 kere 24 saatlik kazım işlemini tamamladıktan sonra sistem sizi katkıcı rolüne yükseltir ve bir güvenlik çemberi oluşturabilmenizi sağlar.

Güvenlik çemberine davet ettiğiniz kişiler eklenir ve maksimum 5 kişiden faydalanabilirsiniz. Oluşturduğunuz bu güvenlik çemberi sayesinde kazım hızınız artar ve daha çok Pi kazanırsınız.

Ayrıca güvenlik çemberinde Pi kazanmak için referansınız ile üye olan kişilerle aynı zamanda kazım yapmak zorundasınız. Sizin kazım işleminiz devam ederken referanslarınızın işlemi biterse Pi kazanamazsınız.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut son yolculuğuna uğurlandı

Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut son yolculuğuna uğurlandı