20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Ekonomi Dolar ve Euro ne kadar oldu?

Dolar ve Euro ne kadar oldu?

Son günlerde yaşanan hareketlilik nedeniyle vatandaşlar Son dakika Dolar kurunu yakından takip ediyor. ‘Dolar ve Euro ne kadar oldu?’ sorusu ise internet üzerinden en çok aranan konulardan biri olmaya devam ediyor. Dolar bu hafta 5.85 bandından 5.70 seviyelerine kadar indi. Peki, Dolar ve Euro ne kadar oldu? İşte, 6 Eylül güncel döviz kuru…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dolar ve Euro ne kadar oldu?

‘Dolar ve Euro ne kadar oldu?’ sorusunun yanıtı haberimizde bulabilirsiniz. Hem döviz hem de altın piyasasındaki hareketlilik Son dakika Dolar kurunda da değişikliklere neden oluyor. Küresel piyasalarla birlikte yurt içi piyasanın da hareketlilikten etkilenmesi sık sık ‘Dolar ve Euro ne kadar oldu?’ sorusunun sorulmasına neden oluyor. Dolar bugün güne %0,17 oranında bir değer artışıyla başlarken, Euro’da bu oran % 0,09 oranında görülüyor. Peki, Dolar ve Euro ne kadar oldu? Haberimizde 6 Eylül güncel döviz kurunu bir araya getirdik…

6 EYLÜL DOLAR VE EURO KURU

DOLAR ALIŞ: 5,6962 TL

DOLAR SATIŞ: 5,6978 TL

EURO ALIŞ: 6,2910 TL

EURO SATIŞ: 6,2919 TL

İş Yatırım’ın “Küresel risk iştahı güçlenmeye devam ediyor” başlıklı günlük piyasa bülteninde rüsk iştahının güçlenmeye devam ettiği belirtildi ve şu değerlendirmeler yapıldı:

“Beklentilerden güçlü özel sektör istihdamı, hizmet sektörü PMI ve fabrika siparişi verileri ABD ekonomisinin durgunluğa gireceği endişelerini azaltarak dünya borsalarındaki alışların güçlenmesini sağladı.

“Türkiye varlıklarında güçlü yükseliş sonrasında kar satışları görülüyor. Eylül başından beri %6 yükselen MSCI Türkiye endeksi günü hafif aşağıda (-%0,2) kapattı. Türk lirasında ve 10 yıllık tahvillerde de kar satışları görülüyor.

“Güçlü ABD vadelileri ve Asya borsalarına paralel Borsa İstanbul’un yüzde 0.4 yükselişle açılmasını 100 bin 500 direncini denemesini bekliyoruz. Dünya piyasalarındaki olumlu havanın devam etmesi durumunda önümüzdeki haftalarda Borsa İstanbul 100 bin 500 – 106 bin işlem platosuna girecek.

“Bugün açıklanacak tarım dışı istihdam verisinin beklentilerden güçlü gelmesi (İstihdam 160 bin, ücret artışı yüzde 3.0) ve Powell’in yapacağı konuşma Türkiye varlıklarında oynaklığın artmasına neden olabilir. Türkiye varlıkları güçlü ABD verileriyle yüksek negatif korelasyona sahip.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kıdem tazminatı alacaklar dikkat! Tavan fiyat belli oldu

Kıdem tazminatı alacaklar dikkat! Tavan fiyat belli oldu