22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Ekonomi Uzman isimden olay gümüş tahmini!

Uzman isimden olay gümüş tahmini!

Altın ve dolar fiyatlarındaki dalgalanma devam ediyor. Finans uzmanı İslam Memiş, gümüşle ilgili çarpıcı bir tavsiyede bulunarak, "Kral gümüştür, gerisi teferruattır" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Uzman isimden olay gümüş tahmini!

Altın fiyatları haftaya yükselişle başlarken, gümüşteki yükseliş gram altını geçti. Finans uzmanı İslam Memiş, "2021’de gram da 10 lira ons da 40 $. Benim öngörüm budur" iddiasında bulundu.

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı. Haftanın yeni iş gününe düşüşle giren altın fiyatları ilerleyen saatlerde toparlayarak 412 lira seviyesine geldi. Gümüş fiyatları 6 lira 17 kuruş seviyesine çıktı. Gümüş, altına göre daha hızlı bir yükseliş pozisyonuna girdi. Altın ve Gümüş hakkında değerlendirmeler yapan finans uzmanı İslam Memiş önemli tespitlerde bulundu.

Altın ons fiyatı yükselişte
Altın fiyatları yükselişe geçerken altının ons fiyatı da haftaya yükselişle başladı. Altındaki bu küçük yükseliş altına yatırım yapanları umutlandırırken. Gümüşteki hızlı yükseliş algısı ise yatırımcıları memnun etti.

Kişisel twitter hesabından açıklamalarda bulunan altın uzmanı İslam Memiş, "Arkadaş 10 kg gümüşünü 7 liradan satıp açıkta kalmamak için 435’den altın aldı.10 X 7=70 bin, 70 bin/435=160,91 gr altın yaptı. Yüzde 50’sini 6 liradan TL ile aldı. Altın ile de alayım mı, olabilir dedim 160,91 X 408=65.651, 65.651/6= 10.941 gr gümüş, 941 gr artırdı. Nerede hata yaptı ?" Sorusunu sordu.

İslam Memiş: Kral gümüştür, gerisi teferruattır
Gümüş fiyatları yükselişini sürdürerek 6 lira 17 kuruş seviyesine kadar yükseldi. Gümüşün ons fiyatı ise 27 dolar seviyesinde izliyor. Gümüşün fiyatını yıl içinde katlayacağını bir hesapla gösteren Finans uzmanı İslam Memiş gümüşle ilgili ,

2020’de 2,50’den 7,50’ye nasıl gitmişse; 2021’de gram da 10 lira ons da 40 $. Benim öngörüm budur. Kim ne derse desin, kim ne düşünürse düşünsün, kim ne yaparsa yapsın. KRAL GÜMÜŞTÜR. Gerisi teferruattır"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstiklal'de korona unutuldu

İstiklal'de korona unutuldu