




16 Yaş Altı Kız Milli Futbol Takımı, UEFA Gelişim Turnuvası'nı şampiyon olarak tamamladı. Karadağ'da düzenlenen turnuvanın son maçında Sırbistan'ı 1-0 yenen milli takım, oynadığı 3 maçın tamamını kazanarak şampiyonluk yaşadı. Yasemin Gür’ün attığı golle galip gelen milliler, turnuvada zirveyi elde etti.
16 Yaş Altı Kız Milli Futbol Takımı, Sırbistan'ı 1-0 yenerek UEFA Gelişim Turnuvası'nı 3'te 3 yaparak birinci sırada tamamladı. Turnuvada oynadıkları etkili futbol ile dikkat çeken milliler, Sırbistan karşısındaki galibiyetle şampiyonluğu elde etti.
Turnuvanın ilk maçında, 16 Yaş Altı Kız Milli Takımı, ev sahibi Karadağ’ı 2-1 mağlup etti. İkinci maçta ise Romanya’yı 4-1'lik skorla geçtiler. Son maçta Sırbistan’ı 1-0 yenerek turnuvadaki bütün maçlarını kazandılar ve UEFA Gelişim Turnuvası’nı şampiyon olarak tamamladılar.
Turnuvanın diğer karşılaşmasında, Romanya rakibi Karadağ’ı 3-0 yenerek turnuvadaki ikinci galibiyetini aldı. Ancak bu sonuç, Romanya'nın şampiyonluk için yeterli olmadı ve milli takımımızın birinciliğini engellemedi.