18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem 31 Mart seçimleri için kararını açıkladı

31 Mart seçimleri için kararını açıkladı

31 Mart seçimleri için kararını açıkladı 1
Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
31 Mart seçimleri için kararını açıkladı 2
İsmailağa Cemaati'ne bağlı hocalardan Cübbeli Ahmet Hoca, 31 Mart seçimleri öncesinde vatandaşların boşa oy kullanması ve oy atmaması durumunda en kötüye atılmış sayılacağını belirtti.
31 Mart seçimleri için kararını açıkladı 3
Cübbeli Ahmet, özetle şu şekilde konuştu:
31 Mart seçimleri için kararını açıkladı 4
''Bu seçimlerde boşa atalım sandığa gitmeyelim' tarzında sorular soruyorlar. Bu hususta, Alaaddin Efendi Babamızın fetvası, boşa atan, en kötüye atmış olur. Şimdi bu noktada boşa atmak mesuliyet getiriyor. Tabii ki kullanmamak da boşa atmak anlamına geliyor.u0026nbsp;
31 Mart seçimleri için kararını açıkladı 5
Burada vatandaş olarak mesuliyetimiz var. 'Belediyelerde bizi kimler yönetsin' diye bize soruluyor. Burada bize bir hak verilmiş. Bu hakkı kullanmalı. Bu seçim biraz yerellikten de çıktı genel seçim haline dönüştü. Beka tartışmaları başladı. Beka sorunu vardır. Her türlü FETÖ tehlikesi devam ediyor. Memleketi her türlü karıştırabiliyorlar. Yurt dışında olsalar da yurt içinde de adamları var.
31 Mart seçimleri için kararını açıkladı 6
Takıyye etmişler, gizlenmişler. Ondan sonra PKK sorunu devam ediyor. Hala şehit haberleri geliyor. PYD var. Kürdistan devleti kurulmak üzere hemen yanı başımızda. ABD'nin Yahudilerin projeleri.u0026nbsp;
31 Mart seçimleri için kararını açıkladı 7
Devletimiz, hükûmetimiz bu sorunlarla da mücadele ediyor. Bu arada ekonomik savaş da zuur ediyor. Ben daha evvel de beyan etmiştim bu konu ile ilgili. Beka sorunu yok diyemeyiz. Beka sorununu görüyoruz. Bu memleketle ülkeyi bölmeye çalışan dolu proje var. Bundan dolayı birlikten rahmet doğar. Burada da bir Cumhur İttifakı oluşmuş.
31 Mart seçimleri için kararını açıkladı 8
'Cuhmur' ekseriyet anlamına geliyor. Genel seçimlerde de yüzde 52 oranında bir oy almışlardı. Bu vesileyle bir ekseriyet hasıl olmuş oldu. Gelinen noktada burada beka sorunu var, PKK sorunu var. Biz burada 'zayıflamayalım, bu işler zora girer, operasyonlar zora girer, gücümüz azalırsa operasyonlar zora girer tarzında başarısız' oluruz şeklinde devlet ve hükümet adamlarımızın açıklamalarını dinliyoruz.
31 Mart seçimleri için kararını açıkladı 9
Bundan dolayı burada boşa atılmayacağına göre Rabbim, vatanımız, milletimiz, dinimiz, ehli sünnetimiz, için islam ümmetimiz için, boşa atan en kötüye atmış olacağına göre, bütün İslam ümmetimiz için Yemen'den Doğu Türkistan'a, bütün İslam aleminin gözü burada.
31 Mart seçimleri için kararını açıkladı 10
Bütün dünya Müslümanlarına Türkiye yardımcı oluyor. Türkiye'nin sıkıntıya düşmesi, Müslümanları da zarara sokar. Bu yüzden bu münazaralarla hareket edilmeli''
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti

Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti