22 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem The Economist’in son kapağı yine gündem oldu

The Economist’in son kapağı yine gündem oldu

The Economist’in son kapağı yine gündem oldu 1
Stratejist yazar Erkan Trük’ten Beyaz Tv’de yayınlanan son kapağa ilişkin çarpıcı mesajlar verdi. Kapakta, Karadeniz ve Türkiye'nin komşusu Bulgaristan'da bir takım hadiselerin yaşanacağına işaret edildiği öne sürüldü.
The Economist’in son kapağı yine gündem oldu 2
Erkan Trükten yaptığı açıklamada, '‘Burada çevreci mesajlar veriliyor. Tüm dünyaya yeşilci politikalar dikta edilecek. Burada bir huzursuzluk mesajı var. The gre disrupter yazısının bulunduğu alan Karadeniz’e benziyor. Sol taraftaki renkli alan Bulgaristan sınırına benziyor. Renkler Makedonya bayrağına benziyor. Balkanlarda bir hadise olabilir mi? diye bir mesaj verilmiş olabilir. Ayrıca bölge ABD-Rusya çatışma bölgesi. Bulgaristan’da bir nükleer tesis var. Ona da bir mesaj olabilir’ dedi.
The Economist’in son kapağı yine gündem oldu 3
İşte The Economist'in diğer çarpıcı kapakları... 4 Ocak 2020 kapağı, Çin, koronavirüsü dünyadan sakladığı için ABD ile Çin arasında büyük bir küresel krizin yaşanacağını işliyor.
The Economist’in son kapağı yine gündem oldu 4
11 Ocak 2020 kapağında, ABD’nin ‘Kasım Süleymani operasyonu usta işimi, yoksa delilik mi?’ konusunu ele aldılar. Kasım Süleymani’nin fotoğrafının üzerinde bazı ülkeler var. Hedef İran olarak gösteriliyor.
The Economist’in son kapağı yine gündem oldu 5
18 Ocak kapağında ise artık yatırımların evlere değil, yeni yüksele yatırılması yönünde tavsiye ediliyor.
The Economist’in son kapağı yine gündem oldu 6
1 Şubat’taki kapak ise sonradan değiştirilmiş. İlk kapakta bilinmeze doğru yazıyor. İkincisinde ise ‘Daha ne kadar kötü olacak’ yazıyor.
The Economist’in son kapağı yine gündem oldu 7
8 Şubat kapağında ise şirketlerin patronlarına artık şirketlerine tam anlamıyla hakim olunamayacağı yönünde mesaj veriliyor.
The Economist’in son kapağı yine gündem oldu 8
21 Mart kapağı ‘dünya artık kapalı’
The Economist’in son kapağı yine gündem oldu 9
Her şey kontrol altında kapağı... Maske takılı adam birileri tarafından tasma ile yönetiliyor.
The Economist’in son kapağı yine gündem oldu 10
18 Nisan kapağı ‘Çin kazanıyor mu?’
The Economist’in son kapağı yine gündem oldu 11
Hastalıktan sonra borç kapağı
The Economist’in son kapağı yine gündem oldu 12
Yazar Murat Akan, bu kapa ilişkin yaptığı açıklamada, Kıyamete 1 dakika kaldı. Yani eski dünya için zamanın sonu. Beklenen büyük değişim için son dakika. Aile gaz maskelerini takmış. Çocuğun başında miğfer. Maymun bile maskeli. Yani bütün hayvanlar da tehlikede demişti. Daha sonra bu kapak dünya genelinde büyük elektrik kesintilerinin yaşanacağına ilişkin bir mesaj olarak yorumlandı.
The Economist’in son kapağı yine gündem oldu 13
21. yüzyılın gücü başlıklı kapak... (Son kapaklardan) Dünyada büyük elektrik kesintileri meydana geleceğine yönelik iddialar sonrası paylaşılan bu kapak biraz manidar bulundu.
The Economist’in son kapağı yine gündem oldu 14
2020 Aralık ayının karikatürlerinden bir tanesi bu. Burada kaybedenler yazıyor. Therese May zaten gitti. Bu zaten küreselcilerin kurumudur. Trump'ın kaybedeceğini yazıyor. Küreselciler, şimdiden Trump'a yol vermişe benziyor
The Economist’in son kapağı yine gündem oldu 15
İngiliz The Economist dergisinin 2019 kapağında birbirinden farklı çok sayıda gizemli sembol yer aldı. İlginç kapak tasarımıyla 2019’a hazırlanan dergi, kapak görselinde ABD Başkanı Trump, Rus lider Putin, Hindistan Bağımsızlık Hareketi'nin siyasi ve ruhani lideri Mahatma Gandi, fil, terazi, hilal, leylek, mahşerin dört atlısı, panda, üzerinde haç işareti bulunan köpek, Angelina Jolie, pinokyo, oy sandığı, otomobil, tenis topu ve karekod gibi çok sayıda simgeye yer verdi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD'den dikkat çeken Osmanlı açıklaması

ABD'den dikkat çeken Osmanlı açıklaması