18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti

Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti

Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti 1
Ölmeden önce son gecesinde Bu son gecem, beni yalnız bırakın, sabaha ölmüş olacağım. diyen kahinin Türkiye'yle ilgili 2 kehaneti bulunuyor..
Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti 2
Kendi ölümünü gördü Nostradamus İyi geceler diyen papaza Sabah öleceğim dedi. Mezarının da hangi tarihte açılacağını bilmesi herkesi şaşırttı.
Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti 3
u003cbu003e'Bu son gecem!'u003c/bu003eGut romatizması ve su toplaması nedeniyle durumu ağırlaşan Nostradamus, 1 Haziran 1566 gecesi kendisine İyi geceler diyen bir papaza şu cevabı verir: Bu son gecem. Sabaha ölmüş olacağım…
Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti 4
Çernobil faciası, Hitler'in yükselişini ve 11 Eylül saldırıları gibi çok sayıda önemli gelişmeyi doğru tahmin ettiği söylenen Nostradamus'un geleceğe dair öngörüleri merakla takip ediliyor.
Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti 5
Tüm zamanların en tanınmış kahini Nostradamus'un deprem, sel ve diğer doğal felaketlerle ilgili kehanetleri olduğu da bilinmekte.
Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti 6
Kehanetlerin şifrelerini okuyan uzmanlardan Fransız Peter Lemesurier, küresel ısınmaya ve kahinin birinci cilt 17'inci dörtlüğüne dikkat çekiyor:
Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti 7
Kırk yıl hiç gökkuşağı görülmeyecek Sonra kırk yıl boyunca her gün görülecek Kurak topraklar daha da kuraklaşacak Ardından dev su baskınları gelecek.
Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti 8
Nostradamus: Güney Asya'dan sonra Türkiye'de deprem olacakİngiliz uzmanlar, Nostradamus'un Yüzyıllar adlı kitabının üçüncü cildini şöyle yorumluyor:
Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti 9
Endonezya depremleri sonrası Yunanistan ve Türkiye'de karışıklık (yer sarsıntıları) olacak. Fransız uzman Fontbrune ise karşı: O ciltteki kehanet Gölcük depremiydi. Yeni deprem yok.
Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti 10
Nostradamus'un haber verdiği depremin 1999'da olduğunu iddia edenlerin yanı sıra kimilerine göre büyük bir deprem daha bekleniyor.
Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti 11
u003cbu003eTürkiye'yle ilgili 2 kehaneti daha bulunuyoru003c/bu003eAstrolojiden faydalanarak kehanetlerinde kesin zamanlama verileri kullanan ilk kahin Nostradamus, öngörülerinde Türkiye'ye de yer ayırıyor. Türkiye ile ünlü kahinin iki kehaneti bulunuyor;
Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti 12
u003cbu003eAtina ile savaşu003c/bu003eDeprem ve savaş Fransız şifre çözücü Jean-Charles De Fontbrune'ye göre, Türkiye ilk olarak ikinci cildin 52'nci dörtlüğünde geçiyor: Geceler boyunca yeryüzü sallanacak, Sonraki baharda iki kez daha olacak Korent, Efes boğulacak denizde Yiğit şampiyonlar savaşa girecek…
Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti 13
Fontbrune'un ismini veremediği bir ülke iki deniz (Ege ve Karadeniz) arasından geçerek Yunanistan ve Türkiye'ye karşı yola çıkacak. Ardından iki ülke askeri savaşa girecek.
Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti 14
Ardından iki ülke askeri savaşa girecek Türkiye ile ilgili ikinci kehanet üçüncü cildin üçüncü dörtlüğünde geçiyor:
Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti 15
u003cbu003eToprak sarsılacak!u003c/bu003eMars, Merkür ve Ay biraraya gelecek, Güney'de korkunç bir kuraklık görülecek Asya'nın dibindeki toprak sarsılacak Korent ve Efes'te karışıklık…
Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti 16
Nostradamus'a göre III. Dünya Savaşı 2076'da meydana geliyor.
Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti 17
(Bir kısım şifre çözücüler III. Dünya Savaşı'nın tarihi için 1987'yi gösterirken McHall, Nostradamus'un ne kadar süreceği belli olmayan bu savaşın tarihini 2076 olarak gördüğünü iddia ediyor)
Kendi ölümünü bilen kahinden korkutan Türkiye kehaneti 18
Fransız kahin, 'büyük kaos' dönemi dediği IV. Dünya Savaşı'nın tarihini de belirliyor: 2106
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bir sonraki seçimin tarihini verdi

Bir sonraki seçimin tarihini verdi