18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Resimde kaç karpuz olduğunu bulan dünya rekoru kırıyor! İşte zeki olduğunuzu kanıtlayacak o test

Resimde kaç karpuz olduğunu bulan dünya rekoru kırıyor! İşte zeki olduğunuzu kanıtlayacak o test

Resimde kaç karpuz olduğunu bulan dünya rekoru kırıyor! İşte zeki olduğunuzu kanıtlayacak o test 1
Beyninizi çeşitli aktivitelerle çalıştırmayı sevenlerdenseniz bu bilmece tam size göre. Sizlere zekanızı test etmek için aşağıdaki resimdeki gerçek karpuz sayısını tahmin etmeniz gereken ilginç bir test hazırladık. Cevap vermeden önce dikkatlice düşünün. Aradığınız cevap fotoğrafta ilk baktığınızdan daha karmaşık olacaktır. Eğer hazırsanız şimdi zorlu cevabı bulmak için fotoğrafı incelemeye başlayabilirsiniz.
Resimde kaç karpuz olduğunu bulan dünya rekoru kırıyor! İşte zeki olduğunuzu kanıtlayacak o test 2
FOTOĞRAFTA KAÇ TANE KARPUZ VAR?Fotoğrafta kaç tane karpuz var sorusu sizlere yöneltildi. Sadece çok iyi zekası olan kişilerin karpuz sayısını bulabileceği iddia ediyor.ŞİMDİ İNCELEMEYE BAŞLAYALIMŞimdi yarım karpuzun aynı karpuza ait olduğunu ikişer ikişer düşünürsek, 6 karpuzumuz olduğu sonucuna varırız.Ama daha yakından bakarsak, yarım karpuzların kabuk çizgilerinden hiçbirinin tek tek aynı karpuza ait olmadığı sonucunu çıkarabiliriz.Öncelikle her bir karpuzu zihinsel olarak ortadan ikiye kesin ve bu parçaları bir araya getirin. İki karpuz oluşturuyoruz. Kalan parçalarla üçüncüyü oluşturacağız.Şimdi ortadaki parçalarla iki karpuz daha oluşturabiliriz.
Resimde kaç karpuz olduğunu bulan dünya rekoru kırıyor! İşte zeki olduğunuzu kanıtlayacak o test 3
İŞTE CEVABI VERİYORUZGörselde kapsamlıca bakarak kaç tane karpuz olduğunu sayacak olursak doğru cevabın 5 olduğunu göreceğiz.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
UEFA ülke puanı sıralaması belli oldu! Türkiye'nin yeni sıralaması çok şaşırttı!

UEFA ülke puanı sıralaması belli oldu! Türkiye'nin yeni sıralaması çok şaşırttı!