22 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Webo skandal maç sonrası ilk kez konuştu! Doktordan yardım istedim...

Webo skandal maç sonrası ilk kez konuştu! Doktordan yardım istedim...

Webo skandal maç sonrası ilk kez konuştu! Doktordan yardım istedim... 1
Kamerunlu eski futbolcu, İngiliz yayın kurumu BBC'ye yaptığı açıklamada, Rumen hakem Sebastian Coltescu'nun kendisine ismi yerine ten rengiyle hitap ettiği an hem öfkeli hem de üzgün hissettiğini belirtti.
Webo skandal maç sonrası ilk kez konuştu! Doktordan yardım istedim... 2
Webo açıklamasında, O gece uyumak için doktordan yardım istedim. Olayın ardından kariyerimin en zor günlerini geçirdim. diye konuştu.
Webo skandal maç sonrası ilk kez konuştu! Doktordan yardım istedim... 3
Olay sonrası iki takımın da sahayı terk etmesinin unutulmayacağını belirten 38 yaşındaki antrenör, Bundan sonra 8 Aralık öncesi ve sonrası olacak. Maçı durduracak kişinin hakem değil, oyuncular olduğunu gösterdik. ifadelerini kullandı.
Webo skandal maç sonrası ilk kez konuştu! Doktordan yardım istedim... 4
Aktif kariyerinde Türk kulüplerinin yanı sıra İspanya'da Osasuna ve Mallorca formalarını da giyen Webo, yalnızca bu olayla hatırlanmak istemediğini de sözlerine ekledi.
Webo skandal maç sonrası ilk kez konuştu! Doktordan yardım istedim... 5
u003cbu003eNE OLMUŞTU: u003c/bu003eParis Saint German- Başakşehir maçında büyük bir skandala imza atılmış, tüm dünyanın tepkisi neden olan maçın 4. hakemi Constantin Sebastian Coltescu, Başakşehir’in yardımcı antrenörü Pierre Webo’ya ırkçı hareket yapmış sonrasında ise maç ertelenmişti.
Webo skandal maç sonrası ilk kez konuştu! Doktordan yardım istedim... 6
Öte yandan ise, büyük tartışmalara neden olayın baş kahramanı olan hakem Sebastian Coltescu'nun daha önce de birçok skandala karıştığı ortaya çıkmıştı.
Webo skandal maç sonrası ilk kez konuştu! Doktordan yardım istedim... 7
u003cbu003ePSG DESTEK GÖSTERDİ:  u003c/bu003eIrkçı hakem Constantin Sebastian Coltescu'ya tepki gösteren yalnızca Başakşehir cephesi olmadı. Paris Saint Germain forması giyen Neymar, Mbappe ve Kimpembe, Medipol Başakşehir'in protestosuna destek oldu. Özellikle Kimpembe'nin Niye siyah demiş ? Haydi sahayı terk edelim. Niye Siyah diyor? ifadelerini kullandığı gün yüzüne çıktı.
Webo skandal maç sonrası ilk kez konuştu! Doktordan yardım istedim... 8
u003cbu003eHAKEM EKİBİ DEĞİŞTİ: u003c/bu003eOlayların devamında UEFA, PSG - Medipol Başakşehir karşılaşmasında yaşanan olayların farkında olduğunu ve kapsamlı bir şekilde inceleneceğini açıkladı. 
Webo skandal maç sonrası ilk kez konuştu! Doktordan yardım istedim... 9
Constantin Sebastian Coltescu ile birlikte tüm hakemleri görevden alan UEFA, karşılaşmaya yeni bir hakem ekibi atadı.
Webo skandal maç sonrası ilk kez konuştu! Doktordan yardım istedim... 10
u003cbu003eROMANYA'DAN AÇIKLAMA GELDİ: u003c/bu003eRomanya Futbol Federasyonu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain ile yapılan maçta Rumen dördüncü hakem Sebastian Coltescu'nun Medipol Başakşehir yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı saldırıda bulunmasının ardından açıklama yaptı.
Webo skandal maç sonrası ilk kez konuştu! Doktordan yardım istedim... 11
u003cbu003eGEREKLİ AKSİYONLARI ALACAĞIZ: u003c/bu003eRomanya Futbol Federasyonu, Rumen hakem Sebastian Coltescu'nun ırkçılık söyleminde bulunmasıyla ilgili Her türlü ırkçı ve yabancı düşmanlığı gözeten hareketin karşısındayız. UEFA'dan detaylı bir rapor bekliyoruz ve sonrasında gerekli aksiyonları alacağız şeklinde konuştu.
Webo skandal maç sonrası ilk kez konuştu! Doktordan yardım istedim... 12
u003cbu003eİSVEÇ DE TEPKİ GÖSTERDİ: u003c/bu003e27 Mart 2018'de ülkesi Romanya'nın İsveç'le oynadığı maçta dördüncü hakem olan Colţescu, o dönem İsveç Milli Takım teknik direktörü Janne Andersson tarafından tepki görmüştü.
Webo skandal maç sonrası ilk kez konuştu! Doktordan yardım istedim... 13
u003cbu003eSANKİ 80'LERE DÖNMÜŞTÜK: u003c/bu003eJanne Andersson, Yedek (dördüncü) hakem 90 dakika boyunca yedek kulübümüze dönüp faul yok diye bağırdı. Maçtan sonra Romanya yedek kulübesine gitti ve oyuncularla tokalaştı. Böyle bir şey görmek garipti, sanki 80'lere dönmüştük. demişti.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Komandolar Suriye'ye uğurlandı

Komandolar Suriye'ye uğurlandı