04 Ekim 2024
weather
21°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı

A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı

A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi'nde Karadağ ve İzlanda ile oynayacağı maçlar öncesi kadrosunu açıkladı. Stuttgartlı Atakan Karazor ilk kez milli davet alırken, Ahmed Kutucu 2020'den sonra yeniden kadroda.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı
KAYNAK: Haber Merkezi

UEFA Uluslar B Ligi'nde mücadele eden A Milli Futbol Takımı, Karadağ ve İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Milli takımın teknik direktörü Vincenzo Montella, bu zorlu maçlar öncesinde aday kadroyu duyurdu.

Atakan Karazor İlk Kez Milli Takımda

Stuttgart forması giyen 27 yaşındaki orta saha Atakan Karazor, A Milli Takım’a ilk kez çağrıldı. Bu sürpriz davet, Karazor'un milli takım kariyerine başlama fırsatı sunuyor.

Ahmed Kutucu Yeniden Kadroda

Eyüpspor’da oynayan Ahmed Kutucu ise 2020 yılından bu yana ilk kez milli takıma davet edildi. 2020'deki son davetten bu yana gözlerden uzak kalan Kutucu, yeniden ay-yıldızlı formayı giyecek.

Karadağ ve İzlanda Maçları

A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi'ndeki ilk karşılaşmasında 11 Ekim Cuma günü Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda Karadağ ile kozlarını paylaşacak. Bu maç saat 21:45'te başlayacak. İzlanda karşılaşması ise 14 Ekim Pazartesi günü saat 21:45'te, İzlanda'nın Laugardalsvöllur Stadyumu'nda oynanacak.

Vincenzo Montella'nın belirlediği 27 kişilik aday kadro;

Kaleciler: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir)

Defans: Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Ferdi Kadıoğlu (Brighton & Hove Albion), Merih Demiral (Al-Ahli), Mert Müldür, Samet Akaydın (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma)

Orta saha: Atakan Karazor (Stuttgart), Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Galatasaray), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica)

Forvet: Ahmed Kutucu (ikas Eyüpspor), Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün (Galatasaray), Bertuğ Yıldırım (Getafe), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Kerem Aktürkoğlu (Benfica), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş)

a milli takım
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP Erzurum İl Başkanlığından Tarihi Mühür!

MHP Erzurum İl Başkanlığından Tarihi Mühür!