23 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Beşiktaş’ta kaleci krizi

Beşiktaş’ta kaleci krizi

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon'a karşı as kalecilerinden yoksun çıkacak. Göktuğ Baytekin'in forma giyeceği maçı Alman hakem Harm Osmers yönetecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş’ta kaleci krizi
KAYNAK: Haber Merkezi

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında yarın 22.00'de deplasmanda Lyon ile karşı karşıya gelecek. 

KALE GENÇ ELDİVENİN

Siyah-beyazlılar, Mert Günok’un sol omuz üst kas grubunda tendon yaralanması tespit edildiğini açıkladı. Tecrübeli kalecinin Avrupa Ligi’ndeki Lyon ve Süper Lig’deki Galatasaray maçlarında forma giyemeyeceği öğrenildi. Beşiktaş’ın diğer eldiveni Ersin Destanoğlu ise Gaziantep FK maçı öncesinde sakatlanmıştı. Milli arayı tedavi ile geçiren Ersin, tam hazır hâle gelmezken Konyaspor maçı kadrosunda da yer almadı. Ersin’in de son antrenmanda kendisini deneyeceği, Lyon maçında forma giymesinin zor olduğu ifade edilirken, kaleyi genç eldiven Göktuğ Baytekin’in koruması bekleniyor.

DÜDÜK OSMERS’DE

Beşiktaş, yarın deplasmanda Fransız temsilcisi Lyon ile mücadele edeceği karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Harm Osmers yönetecek. Osmers’in yardımcılıklarını Dominik Schaal ve Stefan Lupp yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Florian Exner olacak. VAR koltuğunda Alman Christian Dingert, AVAR’da da İngiliz Peter Bankes oturacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe’de sol taraf çöktü

Fenerbahçe’de sol taraf çöktü