21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Futbol Djiku: "Mourinho bir futbol efsanesi"

Djiku: "Mourinho bir futbol efsanesi"

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu olan Ganalı stoper Alexander Djiku, Avusturya kampını değerlendirdi ve Teknik Direktör Jose Mourinho ile takım hakkında açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Djiku: "Mourinho bir futbol efsanesi"
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenerbahçe'nin Yıldızı Djiku Motive

Avusturya'da yeni sezonun hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'nin Ganalı stoperi Alexander Djiku, takımının durumunu değerlendirdi. Djiku, Fenerbahçe TV'de yayınlanan "Günün Röportajı" programında samimi açıklamalarda bulundu.

Çalışmaların İyi Gittiği Belirtiliyor

Djiku, "Çalışmalarımız iyi gidiyor. Oynayacağımız bir hazırlık maçı var ve o yaklaşıyor. Seviyemizi ve ritmimizi yükseltiyoruz. Geçen sene iyi ve kaliteli bir takım vardı. Birçok oyuncu bu sene de devam ediyor." ifadeleriyle takımın hazırlık sürecine ilişkin bilgiler verdi.

Mourinho'ya Övgüler

Fenerbahçe'nin başarılı stoperi, teknik direktörleri Jose Mourinho hakkında da övgü dolu sözler sarf etti. "Hocamızın oyun taktiği ve felsefesini anlamaya ve oturtmaya çalışıyoruz. Gerçekten kendisi çok büyük bir teknik adam ve taktisyen. Kariyeri boyunca her şeyi kazanmış bir futbol efsanesi. Onun tecrübesinden faydalanmak bizi çok mutlu ediyor." dedi.

Yoğun Çalışmaların Önemi 

Djiku, takım olarak yoğun antrenmanlar gerçekleştirdiklerini ve bu çalışmaların ileride kendilerine büyük katkı sağlayacağını belirtti. "Gerçekten çok çalışıyoruz ve yoğun antrenmanlar gerçekleştiriyoruz. Bu ilerisi için bize fazlasıyla yarar getirecektir. Bu çalışmalar bize maçlar başladığında katkı sağlayacaktır." şeklinde konuştu.

“FENERBAHÇE TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜ”

Ganalı futbolcu, "Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük kulübü. İyi bir sezon geçirsek de maalesef şampiyonluğu elde edemedik. Bu yıl da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ben kapasitemi göstermeye çalıştım. Geçen sene Fransa'dan geldiğimde beni pek kimse tanımıyordu ama ben kendimi ve kapasitemi biliyordum." ifadeleriyle Fenerbahçe'ye duyduğu sevgiyi ve hedeflerini dile getirdi.

ORTAK HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE GRUPLARA KALMAK

Yeni sezonda da geçen yıl yakalanan ruhu sergilemeleri gerektiğini belirten Djiku, Mourinho’nun vereceği tavsiyelerle güzel bir sezon geçireceklerini ifade ederek "Herkesin ortak hedefi Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak. Önümüzde geçmemiz gereken üç tur var. Lugano maçına kadar hazır olacağız ve tabiki de ilk resmi maçımızda sezona galibiyetle başlamak istiyoruz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Terörle mücadelede son durum: Son bir haftada 28 terörist etkisiz hale getirildi

Terörle mücadelede son durum: Son bir haftada 28 terörist etkisiz hale getirildi