16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Fenerbahçe 22 günde 6 kritik maça çıkacak

Fenerbahçe 22 günde 6 kritik maça çıkacak

Milli ara sonrası yoğun bir fikstüre girecek olan Fenerbahçe, Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde 22 günde 6 zorlu maç oynayacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe 22 günde 6 kritik maça çıkacak
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından Fenerbahçe, yoğun bir fikstüre hazırlanıyor. Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden sarı-lacivertliler, 22 gün içinde 6 kritik maç yapacak.

Mourinho Yönetiminde Zirve Yarışı

2024-2025 sezonuna Teknik Direktör Jose Mourinho ile başlayan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de ilk 7 haftada 16 puan topladı. UEFA Avrupa Ligi'nde ise oynadığı 2 maçta 4 puan aldı. Ligin 8. haftasında BAY geçen Fenerbahçe, ekim ayının 3. haftası itibarıyla yoğun maç trafiğine girecek.

İlk DuraK Samsun

Ligdeki son 23 deplasman maçında yenilmeyen sarı-lacivertliler, 20 Ekim Pazar günü Samsunspor'a konuk olacak. Ardından, UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile karşılaşacak.

Zorlu Deplasmanlar Kapıda

Kadıköy'de Bodrum FK ile oynadıktan sonra Fenerbahçe'yi, 3 Kasım'da Trabzonspor ve 7 Kasım'da AZ Alkmaar deplasmanları bekliyor. Hollanda'daki mücadelenin hemen ardından sarı-lacivertliler, Sivasspor'u evinde ağırlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Beko, Alba Berlin deplasmanında

Fenerbahçe Beko, Alba Berlin deplasmanında