03 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Twente deplasmanında

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Twente deplasmanında

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında Hollanda'nın Twente takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Maç, TSİ 22.00'de başlayacak ve İngiliz hakem Chris Kavanagh yönetecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Twente deplasmanında
KAYNAK: Anadolu Ajansı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin 2. haftasında Hollanda ekibi Twente ile deplasmanda karşılaşacak. Maç, TSİ 22.00’de Twente Stadı’nda oynanacak ve karşılaşmayı İngiliz hakem Chris Kavanagh yönetecek. Kavanagh'ın yardımcıları Lee Betts ve James Mainwaring olacak, dördüncü hakem ise Sam Barrott.

İlk Maçlardan Galibiyetle Döndü

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise’yi 2-1 mağlup ederken, ligde de Antalyaspor deplasmanından 2-0 galip ayrıldı. Twente deplasmanında da kazanarak Avrupa'daki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Ev sahibi Twente ise UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında Manchester United ile 1-1 berabere kalmıştı.

Fenerbahçe'de 2 Eksik

Fenerbahçe’de cezalı Bright Osayi-Samuel ve sakatlığı bulunan Çağlar Söyüncü, Twente karşısında forma giyemeyecek.

Beşinci Resmi Maç

Fenerbahçe, Twente ile beşinci resmi maçına çıkacak. Daha önce oynanan 4 karşılaşmada Fenerbahçe’nin üstünlüğü bulunuyor. İki ekip, son olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda karşı karşıya gelmişti.

Kadroda 5 İsim Yer Almıyor

Fenerbahçe’nin UEFA’ya bildirdiği kadroda yeni transferler Levent Mercan, Oğuz Aydın, Filip Kostic, Bartuğ Elmaz ve Ryan Kent yer almıyor.

UEFA Kadrosu:
Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Samet Akaydın, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Fred Rodrigues, İrfan Can Kahveci, Sofyan Amrabat, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Allan Saint-Maximin, Cengiz Ünder, Cenk Tosun, Youssef En-Nesyri, Edin Dzeko.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Süper Lig’de rekor haftası

Süper Lig’de rekor haftası