10 Eylül 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Futbol Fenerbahçe Lille karşısında avantaj peşinde

Fenerbahçe Lille karşısında avantaj peşinde

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında bugün saat 21.30’da deplasmanda Fransa ekibi Lille ile karşı karşıya gelecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Lille karşısında avantaj peşinde
KAYNAK: Haber Merkezi

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. Eleme Turu heyecanı başlıyor. Fenerbahçe 2. turda İsviçre temsilcisi Lugano’yu eleyerek adını üst tura yazdırdı. Fransız ekibi ise organizasyona bu turdan başlayacak.

LILLE FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Fenerbahçe, bugün TSİ 21.30’da Hainaut Stadyumu’nda Lille ile karşılaşacak.

Jose Mourinho’nun öğrencileri, bu akşam oynanacak mücadelede rövanş öncesi avantaj elde etmek istiyor. Eşleşmenin rövanşı 13 Ağustos Salı günü İstanbul’da oynanacak.

Fenerbahçe

LILLE İLE 3. KEZ

Fenerbahçe, Lille ile 3. kez karşılaşacak. 2009-2010 sezonu UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda eşleşen taraflar arasında tur atlayan Fransa ekibi oldu. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden Fenerbahçe, sahasında 1-1 berabere kalarak turnuvaya veda etti.

KOVACS DÜDÜK ÇALACAK

Lille ile Fenerbahçe arasında oynanacak müsabakada Romanya Futbol Federasyonu’ndan Istvan Kovacs düdük çalacak. Kovacs’ın yardımcılıklarını Mihai Marica ile George Florin Neacsu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Horatiu Feşnic olacak. Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakemi (VAR) olarak Alman Christian Dingert görev alacak. Johann Pfeifer ise AVAR’da Dingert’e eşlik edecek.

Edin Dzeko

DZEKO İYİ BAŞLADI

Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda Lugano ile oynadığı karşılaşmalarda toplam 6 gol atan Fenerbahçe’de Edin Dzeko ön plana çıktı. Bosna Hersekli forvet, 2 maçta da rakip fileleri havalandırırken, turun mimarı oldu. İsviçre’de oynanan mücadeleyi hat-trick ile tamamlayan 38 yaşındaki oyuncu, Kadıköy’de de 1 gole imza attı. Dzeko bu maçlarda toplam 170 dakika sahada kaldı.

Youssef En-Nesyri

YENİLER KADRODA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho yeni transferler Youssef En-Nesyri ve Allan Saint Maximin’i, Lille maçı kadrosuna aldı. Portekizli hocanın Fred’in yokluğunda Szymanski’yi 8 numaraya, Dusan Tadic’i ise 10 numaraya çekerek, Maximin’e sol kanatta görev vermesi bekleniyor.

Allan Saint-Maximin

AVRUPA’DA 273. MAÇ

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 272 kez boy gösterdi. Bu süreçte 109 galibiyet alan sarı-lacivertliler, 55 müsabakada berabere kalırken, 108 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı. Geride kalan karşılaşmalarda Kanarya rakip fileleri 372 kez havalandırırken, kalesinde ise 388 gol gördü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı! Poyraz serinletecek

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı! Poyraz serinletecek