18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Fenerbahçe’nin anlaştığı Maximin gemileri yaktı: Art arda dikkat çeken paylaşımlar

Fenerbahçe’nin anlaştığı Maximin gemileri yaktı: Art arda dikkat çeken paylaşımlar

Fenerbahçe, kanat bölgesine güç katmak için harekete geçti. Fransız yıldız Allan Saint-Maximin, Türkiye'ye transfer olmaya hazırlanırken sosyal medya hesabından heyecanlandıran paylaşımlarda bulundu. İşte transfer sürecindeki son gelişmeler...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe’nin anlaştığı Maximin gemileri yaktı: Art arda dikkat çeken paylaşımlar
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenerbahçe, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kanat bölgesine takviye yapmayı hedefleyen sarı-lacivertlilerin gündeminde Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin bulunuyor. Teknik direktör José Mourinho ile yapılan görüşmelerin ardından, Saint-Maximin Türkiye'de oynamaya ikna oldu.

Al-Ahli ile Görüşmeler Devam Ediyor

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin'in kulübü Al-Ahli ile transfer görüşmelerini sürdürüyor. İki kulüp arasında yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediği ve transferin yakın zamanda tamamlanabileceği belirtiliyor.

Saint-Maximin'den Dikkat Çeken Paylaşımlar

Öte yandan, 27 yaşındaki Fransız kanat oyuncusu sosyal medya hesabından dikkat çekici paylaşımlar yaptı. Saint-Maximin, paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı: "Engel ne kadar büyük olursa, onu aşmak da o kadar şerefli olur" ve "Bu oyunu çok seviyorum. Geri döndüğüm için çok mutluyum. Gelin tarihi birlikte yazalım."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan CHP'li Başarır'ın iddialarına yalanlama

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan CHP'li Başarır'ın iddialarına yalanlama