23 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Galatasaray 3 puan istiyor

Galatasaray 3 puan istiyor

Avrupa Ligi’nde bugün Elfsborg’u ağırlayacak Galatasaray, RAMS Park’ta 17.30’da başlayacak maçta galibiyet arayacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray 3 puan istiyor
KAYNAK: Haber Merkezi

UEFA Avrupa Ligi’nde ilk iki maçından 4 puanla ayrılan Galatasaray, gruptaki üçüncü maçında İsveç temsilcisi Elfsborg’u ağırlayacak. 

GALATASARAY-ELFSBORG MAÇI TRT1’DE

İlk bölümü ilk 8 içinde bitirmeyi hedefleyen sarı kırmızılılar, RAMS Park’ta saat 17.30’da başlayacak maça sakat Ismail Jakobs ve UEFA listesinde bulunmayan Roland Sallai’den yoksun çıkacak. TRT1 ve Tabii dijital platformundan yayınlanacak zorlu karşılaşmayı Sloven Matej Jug, Matej Zunic, Manuel Vidali hakem üçlüsü yönetecek.

OKAN BURUK: MOTİVASYONUMUZ TAM

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Kendi sahamızda favori olduğumuz bir Avrupa kupası maçı oynayacağız. Eksiklerimiz olsa da çok iyi bir kadroyla maça çıkma potansiyelimiz var. İlk hedefimiz Avrupa’da ilk 8 arasında yer almak. Bunun için motivasyonumuz yüksek. Moralimiz yerinde. Süper Lig’deki duru[1]mumuz, oynadığımız futbol, içerideki hava, arkadaşlık ve dostluk bir sonraki maça bizi güçlü bir şekilde taşıyor” dedi.

Mauro Icardi

ICARDI’NİN GÖZÜ HAGI’NİN REKORDA

Galatasaray forması ile çıktığı 84 resmi maçta 60 gol atan Mauro Icardi, önce 61 gollü Milan Baros’u, ardından 72 golle Hagi’yi geçmek istediğini söyledi. Sarı kırmızılıların en golcü yabancı oyuncusu olmak için ter döken Arjantinli yıldız, geride kalan iki sezonda da 20 gol barajını aşma başarısını gösterdi.

ELFSBORG’DAN YÜZDE 60’LIK BAŞARI

Galatasaray’ın rakibi İsveç Ligi ikincisi Elfsborg, Avrupa maçlarındaki pozisyon sonuçlandırma başarısı ile dikkat çekiyor. Avrupa’da oynadığı 10 maçta yüzde 60 oranla girdikleri pozisyonları değerlendirmeyi başaran İsveç temsilcisi, Avrupa Ligi’ndeki ilk maçta AZ Alkmar’a deplasmanda 3-2 yenilirken, ikinci maçta evinde Roma’yı 1-0 yendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon! PKK/KCK üyesi yakalandı!

MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon! PKK/KCK üyesi yakalandı!