Türkgün Futbol Hakan Kutlu: “Galibiyeti hak eden taraftan bizdik"

Hakan Kutlu: “Galibiyeti hak eden taraftan bizdik"

1. Lig'in 27. haftasında Erzurumspor FK, deplasmanda Boluspor ile 0-0 berabere kaldı. Teknik Direktör Hakan Kutlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Galibiyeti hak eden taraftan bizdik" ifadelerini kullanırken, gol fırsatlarını değerlendiremediklerini belirtti.

1. Lig'in 27. haftasında Erzurumspor FK, deplasmanda Boluspor ile 0-0 berabere kaldı. Teknik Direktör Hakan Kutlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Galibiyeti hak eden taraftan bizdik" ifadelerini kullanırken, gol fırsatlarını değerlendiremediklerini belirtti.

KAYNAK: İHA

1. Lig'de mücadele eden Erzurumspor FK, 27. haftada deplasmanda Boluspor ile golsüz berabere kaldı. Maç sonrası basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Hakan Kutlu, takımın performansını değerlendirirken, kaçırdıkları gol fırsatlarına dikkat çekti. Kutlu, "İki takım için de zorluk derecesi yüksek bir müsabakaydı. Tabii ki aldığımız bir puan var. Bizi memnun etmiyor çünkü yukarıya oynayan bir takımız" dedi.

Kaçırılan Gol Fırsatları

Kutlu, maçta kaçırdıkları net pozisyonlara değinerek, "Galibiyeti hak eden taraftan bizdik. Girdiğimiz çok net üç tane gol pozisyonu var. Bunlardan birisi gol olsaydı bizim için daha rahat olabilirdi. Önümüzdeki maçlara girerken skor olarak istediğimiz skor değildi" ifadelerini kullandı.

Boluspor'un mücadelesini de takdir eden Kutlu, "Boluspor‘u tebrik ederim, ligin üstünde bir karşılaşma oldu bana göre. İki takımı da tebrik ediyorum. İnşallah iki takım da sezon sonu istediği yere ulaşır" dedi.

Hakem Performansına İlişkin Görüşler

Maçtaki hakem performansına da değinen Kutlu, "Maçın hakemi ile alakalı olarak da iyi bir hakem olduğunu söyleyebilirim. Vermesi gereken penaltı kararında ve aralardaki kararlarda bizi Boluspor‘a biraz ezdirdi ama genel olarak iyi bir hakem. Futbol iyi bir hakem kazanıyor diyebilirim" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *