16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Kocaelispor liderliğini korumak istiyor

Kocaelispor liderliğini korumak istiyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, sezon başında yaşanan bazı olumsuzluklara rağmen lider olduklarını söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kocaelispor liderliğini korumak istiyor
KAYNAK: Anadolu Ajansı

Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nda Basın Toplantısı Düzenlendi

Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nda gerçekleşen basın toplantısında Kocaelispor Teknik Direktörü Sağlam, takımının performansını değerlendirdi.

Sağlam'ın Değerlendirmesi

Sağlam, sezon başında "şampiyonluk" ve "Süper Lig" hedefleriyle yola çıktıklarını vurgulayarak, kadrolarını bu doğrultuda oluşturduklarını belirtti. Transfer sezonunda iyi işler başardıklarını, güçlü bir kadro kurduklarını ve sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade etti.

Hakem Hatalarına Vurgu

Takımın yaşadığı hakem hatalarına dikkat çeken Sağlam, Pendikspor maçıyla başlayan sürecin çeşitli hatalarla devam ettiğini söyledi. Özellikle Çorum maçında belirgin bir hakem hatasıyla karşılaştıklarını dile getirdi.

Marcao'nun Performansı

Marcao'nun sakatlığı nedeniyle beklenen verimi henüz alamadıklarını belirten Sağlam, takımın bu tür zorluklarla mücadele etmesine rağmen 16 puanla lider durumda olmasının önemli bir başarı olduğunu söyledi.

Zorlu Süper Lig Yarışı

Sağlam, Süper Lig'e yükselme hedefinde olduklarını, liderliklerinin yanı sıra diğer takımların da zorlu bir yarış içinde olduğunu vurguladı. Sezonun henüz başında olunduğunu belirterek, rakiplerin güçlü olduğunu dile getirdi.

Taraftar Desteği

Takım içinde birlik ve beraberliklerini artırarak daha güçlü bir şekilde mücadele edeceklerini söyleyen Sağlam, kent genelinde bu birlikteliği yayarak taraftar desteğiyle daha ileriye gitmeyi amaçladıklarını belirtti.

Oyuncuların Önemi

Sağlam, takımın her bir oyuncusunun değerli olduğunu vurgulayarak, inişlerin çıkışların olabileceğini ancak hepsinin Kocaelispor'u temsil ettiğini söyledi. Sosyal medyadaki paylaşımlara da değinerek, oyuncuların armayla süslenmiş formayı giydiklerini hatırlattı.

Basın Toplantısı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı