Türkgün Futbol Kocaelispor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Sakaryaspor derbisi öncesi açıklamalarda bulundu: “Şampiyonluk için önemli bir adım"

Kocaelispor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Sakaryaspor derbisi öncesi açıklamalarda bulundu: “Şampiyonluk için önemli bir adım"

Kocaelispor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Sakaryaspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada, bu karşılaşmanın şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım olduğunu belirtti. Taşdemir, derbiye yüksek bir motivasyonla çıkacaklarını ve camianın desteğiyle şampiyonluk için savaşacaklarını vurguladı.

Kocaelispor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Sakaryaspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada, bu karşılaşmanın şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım olduğunu belirtti. Taşdemir, derbiye yüksek bir motivasyonla çıkacaklarını ve camianın desteğiyle şampiyonluk için savaşacaklarını vurguladı.

KAYNAK: İHA

Kocaelispor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 1. Lig'in 31. haftasında Sakaryaspor ile oynayacakları derbi maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Taşdemir, bu karşılaşmanın şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak için büyük bir fırsat sunduğunu ifade etti. Ayrıca, oyuncuların sakatlık durumuyla ilgili de güncel bilgileri paylaştı.

"Camiamız İçin Önemli Bir Derbi"

Kocaelispor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Sakaryaspor maçı için yüksek bir motivasyona sahip olduklarını belirtti. 

"Milli takımdaki oyuncularımızın gelmesiyle idmanlarda tam kadro çalışacağız. Sakaryaspor maçı şampiyonluğumuz ve her şey için önemli bir maç. Ezeli rekabet için şehrimiz ve camiamız için önemli bir derbi. Zorluk seviyesi yüksek derbileri kendim yaşadım ama bu kadarını ben de ilk defa yaşayacağım. Benim için de heyecanlı ve güzel bir karşılaşma olacak. Kazanarak hem kendimizi hem de şampiyonluk yolunda bir engeli daha geçip camiamızı sevince boğabiliriz" 

"Tahriklere Kapılmadan Maçı Yaşayalım"

Taşdemir, Sakaryaspor ile oynanacak derbiyi kazanmayı çok istediklerini ifade etti.

"Teknik heyet, oyuncular, şehrimiz ve taraftarımız bu maçı kazanmayı istiyoruz. Çok önemli bir maç. Tahriklere kapılmadan sadece anı ve maçı yaşayalım. Kazanmak için bizler sahada, taraftarlarımız tribünde bir şeyler yapalım. Bundan sonra da 7 tane şampiyonluk için önemli maçımızın olduğunu unutmayalım. Bu maça yoğunlaşıp bu maçtaki her türlü enerjimizi bitirip, her türlü kaygıdan uzak, olaylara sebebiyet vermeden maçımızı bitirelim. Bizim için önemli olan şampiyonluk. Taraftarımız kalan yedi maçımızı unutmadan bizi desteklerlerse sahada mücadele eden oyuncularıma yardımcı olurlarsa bizim için çok daha iyi olur. Onlardan istediklerim sadece son 7 maçı düşünerek provoke işlere kapılmadan biz sadece maçımızda kalalım" 

"Ümitsizliğe Kapılacak Durum Yok"

Taşdemir, şehirdeki bazı kesimlerin ümitsizliğe kapıldığını hissettiğini belirtirken, takım olarak şampiyonluk hedefinden sapmadıklarını vurguladı. 

"Şu an herkes de son beş maçta 5 beraberlik hiç maç kazanılamıyor, nasıl bir liderlik var denilebilir ama 5 beraberlik de bizim halen 3. ile 9 puan farkımız var. Şehirde bazı kesimlerce ümitsizliğe kapıldığını hissediyorum ama ümitsizliğe kapılacak bir durum yok. Şunu bilmemiz gerekiyor. 8 tane önemli maçımız var. Alınan her puan çok önemli ve değerlidir. Lider takım olarak her maçı kazanmayı istiyorum ama bazen mümkün olamayabiliyor. Biz sadece 16 yıllık hasretini çektiğimiz Süper Lig hasretini nasıl giderebiliriz? Onun derdindeyiz. Bazen 1 puanda bizi şampiyonluğa götürecektir. 3 puan da tabii ki çok daha iyi olacak. Kalan 8 maçımızda tabii ki bizim için gerekli olanı alıp tek amacımız olan Süper Lig'e çıkmak istiyoruz" 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *