06 Ekim 2024
weather
26°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Mert Günok, Hollanda mağlubiyetinin ardından duygularını paylaştı

Mert Günok, Hollanda mağlubiyetinin ardından duygularını paylaştı

Avrupa Futbol Şampiyonası 2024 çeyrek finalinde elenen Türkiye Milli Takımı'nın tecrübeli kalecisi Mert Günok, turnuvaya veda ettiği bir mesaj paylaştı. Maç sonrası duygularını dile getiren Günok, takım arkadaşlarına ve taraftarlara teşekkür ederken, gelecek hedeflerine odaklanacaklarını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mert Günok, Hollanda mağlubiyetinin ardından duygularını paylaştı
KAYNAK: Haber Merkezi

Milli kaleci Mert Günok, EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda'ya 2-1 yenilerek elenmelerinin ardından duygularını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Günok, mesajına "Güzel ülkemin güzel insanları" diyerek başladı ve milli takımın turnuvadaki performansına değindi. "Bizler, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çıktığımız Avrupa Şampiyonası'nda elimizden geleni yapmaya çalıştık. Sizinle beraber büyük hayaller kurduk. Gurbetteyken sizin desteğinizle kendimizi evimizde gibi hissettik." ifadelerini kullandı.

Teşekkürlerini İletti

Mert Günok, paylaşımında kamp boyunca emek veren herkese teşekkürlerini iletti. "Gönül isterdi ki sonuna kadar gidelim ve bir hayali gerçeğe dönüştürelim, olmadı. Bunun için çok üzgünüz. Sağlık ekibimizden, malzemecilerimize, mutfak çalışanlarımıza, güvenlik görevlilerimize ve diğer tüm emekçilere sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.

Yüksek Hedefler ve Birlik Mesajı

Milli kaleci, takımın önümüzdeki dönemde daha yüksek hedeflere odaklanması gerektiğini vurguladı. "Bu takım sizlerin de desteğiyle çıtayı artık daha yukarıya koymalı. Futbolun bu kadar sevildiği güzel ülkemizde, başarı için yıllarca beklemek yerine, hedef her sene şampiyonalara katılmak ve başarılı olmak olmalı." diyen Günok, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan LGS adaylarına, 81 ilde "tercih danışmanlığı" hizmeti

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan LGS adaylarına, 81 ilde "tercih danışmanlığı" hizmeti