19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Futbol Mourinho: “Avrupa'da 150-160 maçım var ama yarına ilk maçım gibi bakıyorum”

Mourinho: “Avrupa'da 150-160 maçım var ama yarına ilk maçım gibi bakıyorum”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda Lugano ile oynayacakları rövanş maçıyla ilgili, “Avrupa'da 150-160 belki 170 maçım var ama yarın ilk maçım gibi bakıyorum” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mourinho: “Avrupa'da 150-160 maçım var ama yarına ilk maçım gibi bakıyorum”
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho açıklamalarda bulundu. Her maçın yeni bir mücadele olduğunu vurgulayan Mourinho, geçmişe değil sadece önlerindeki maça odaklandıklarını belirtti. Avrupa'da 150-160 hatta belki 170 maç yapmış olabileceğini ancak her maça aynı motivasyonla hazırlandığını ifade etti.

Çalışmalar Devam Ediyor

Fenerbahçe'nin ilk maçta aldığı mağlubiyet sonrası Mourinho, çözümün çalışmakta olduğunu ve takımın eksiklerini analiz edip üzerinde çalıştıklarını dile getirdi. Oyunculara video analizleri ve saha içi çalışmalarla destek verdiklerini belirten Mourinho, takımın birlikte yeterince idman yapamamış olmasının zorluklarını da açıkladı.

Sakatlıklar ve Form Durumu

İlk maçta sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Allan Saint-Maximin'in durumu hakkında konuşan Mourinho, oyuncuların form durumlarını en iyi şekilde değerlendirdiklerini ve eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını belirtti. Maximin'in henüz tam kapasitesine ulaşmadığını ancak takıma katkı sağlayabilecek durumda olduğunu ifade etti.

Transfer Değerlendirmesi

Mourinho, transfer sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak mevcut kadrodan memnun olduğunu ancak bazı oyuncuların gönderilmesi gerektiğini dile getirdi. Takımdaki her oyuncunun kendini birinci tercih olarak görmesini istediğini belirten Mourinho, 2 oyuncu opsiyonunun yeterli olduğunu vurguladı.

Oyun Planı ve Forvetler

Fenerbahçe'nin oyun planına dair konuşan Mourinho, Dusan Tadic ve İrfan Can Kahveci gibi kaliteli oyuncuları daha ofansif bir rolde kullanmayı planladıklarını söyledi. Forvet hattında çeşitlilik yaratmayı hedeflediklerini belirten Mourinho, transfer edilen oyuncuların takıma katkı sağlaması için çalıştıklarını dile getirdi.

Taraftarın Rolü ve Maç Beklentileri

Fenerbahçe'nin Avrupa maçlarında yarattığı özel atmosferden bahseden Mourinho, taraftarların desteğinin önemine vurgu yaptı. Takımın erken sezon açması nedeniyle transferlerin yeterince hazır olmadığını belirten Mourinho, yarınki maçta hayatta kalmayı ve turu geçmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somalili mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somalili mevkidaşıyla görüştü