18 Eylül 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
KAPALI
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Futbol PFDK açıkladı: Göztepe'ye 2 maç saha kapama cezası!

PFDK açıkladı: Göztepe'ye 2 maç saha kapama cezası!

Göztepe Kulübü görevlisi Fatih Özkan'a 90 gün hak mahrumiyeti cezası verildi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a 504, genel sekreter Burak Kızılhan'a ise 336 bin lira para cezası uygulandı

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
PFDK açıkladı: Göztepe'ye 2 maç saha kapama cezası!
KAYNAK: AA

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Göztepe Kulübüne 2 maç saha kapama cezası verdi.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe müsabakasında taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları gerekçesiyle Göztepe'ye 2 maç saha kapama cezası uygulandı.

Sarı-kırmızılı kulübe aynı maçtaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle kısmi tribün kapatma cezası, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması gerekçesiyle de 90 bin lira para cezası verildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a yönelik saldırısı ve akreditasyon talimatına aykırı eylemi nedeniyle Göztepe Kulübü görevlisi Fatih Özkan'a ise 90 gün hak mahrumiyeti cezası kesildi.

Söz konusu müsabakada Fenerbahçe'ye taraftarlarının neden olduğu saha olayları sebebiyle 336 bin lira para cezası ve taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı gerekçesiyle kısmi tribün kapatma cezası uygulandı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a, müsabakanın devre arasında ve maçın durmasına sebebiyet verecek şekilde mücadele esnasında akredite edilmediği alanda bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 504 bin, aynı sebeple genel sekreter Burak Kızılhan'a ise 336 bin lira para cezası verildi.

Konyaspor'a taraftarlarının neden olduğu saha olayları gerekçesiyle 168 bin lira para cezası ve kısmi tribün kapatma cezası uygulayan kurul, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı da yeşil-beyazlıları 90 bin lira para cezasına çarptırdı.

Galatasaray'a ise merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle 90 bin lira para cezası kesildi.

Kayserispor'a taraftarlarının neden olduğu saha olayları sebebiyle 252 bin lira para cezası ve kısmi tribün kapatma cezası, taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı gerekçesiyle de yine kısmi tribün kapatma cezası uygulandı.

Sivasspor'a taraftarlarının neden olduğu saha olayları gerekçesiyle 168 bin lira para cezası, taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı sebebiyle de kısmi tribün kapatma cezası verildi.

Gaziantep FK ve Başakşehir'e de taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle kısmi tribün kapatma cezaları kesildi.

Ayrıca Antalyaspor futbolcusu Güray Vural, Beşiktaş maçında rakibine ciddi faulü sebebiyle 3 resmi müsabakadan men cezasına çarptırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş'ın hedefi Avrupa Ligi: İşte ilk 11'ler!

Beşiktaş'ın hedefi Avrupa Ligi: İşte ilk 11'ler!