Türkgün Futbol Yalçın Koşukavak: "Artık Boluspor‘a her yer deplasman"

Yalçın Koşukavak: "Artık Boluspor‘a her yer deplasman"

1. Lig'in 27. haftasında Boluspor, sahasında Erzurumspor FK ile 0-0 berabere kaldı. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik" ifadelerini kullanırken, stat sorununa da değinerek, "Artık her yer deplasman" dedi.

1. Lig'in 27. haftasında Boluspor, sahasında Erzurumspor FK ile 0-0 berabere kaldı. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik" ifadelerini kullanırken, stat sorununa da değinerek, "Artık her yer deplasman" dedi.

KAYNAK: İHA

Boluspor, 1. Lig'in 27. haftasında Erzurumspor FK ile karşı karşıya geldi. Ankara'da oynanan maçta iki takım da gol atamadı ve mücadele 0-0 sona erdi. Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Çok kötü bir puan kaybettik. Bence kazanabileceğimiz bir maçtı" ifadelerini kullandı.

Koşukavak'tan Erzurumspor Analizi

Koşukavak, Erzurumspor'un oyun stilini analiz ederek, "Erzurumspor takımı uzun, direkt ve duran top pozisyonları üreten bir takım. 19 gol atmışlar duran toptan. Taktiksel detaylar açısından çok iyi hazırlandık" dedi. Ayrıca, rakibin ikinci bölgede top kazanıp hücuma çıkmasını engellediklerini belirterek, "Tamamen oyunun kontrolü bizdeydi" diye ekledi.

Hakem Performansına Eleştiri

Koşukavak, maçtaki hakem performansına da eleştirilerde bulundu: “Hakem arkadaşlar oyuna girme konusunda iyi değillerdi. Babacar'ın bir pozisyonu var, dakika 88 gol olsa maç bitmişti. Çok ürettik ama golü bulamadık.”

Stat Sorunu ve Deplasman Etkisi

Boluspor'un yaşadığı stat sorundan dolayı iç saha maçlarını başka stadyumlarda oynamak zorunda kalmasına değinen Koşukavak, "Bir de stat problemimiz var. Artık Boluspor‘a her yer deplasman. Bunun da üstesinden geleceğiz" dedi. Koşukavak, oyuncularının yüksek konsantrasyon gösterdiğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Videolar Yaşam Annelerinin ağzında geldikleri dükkan yuvaları oldu

Annelerinin ağzında geldikleri dükkan yuvaları oldu

Konya'da yavruları için güvenli yer arayan anne kedi, süt içtiği dükkana yavrularını ağzında getirerek yuvası haline getirdi. Anne kedinin dükkanı incelemesi ve yavrularını ağızında taşıma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Konya'da yavruları için güvenli yer arayan anne kedi, süt içtiği dükkana yavrularını ağzında getirerek yuvası haline getirdi. Anne kedinin dükkanı incelemesi ve yavrularını ağızında taşıma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

KAYNAK: İHA

Konya'nın Selçuklu ilçesinde Barış Şener'in (40) çalıştığı dükkana geçtiğimiz haftalarda bir anne kedi gelerek dükkan içerisinde gezmeye başladı. 

Kediyi güvenlik kamerasından izleyen Barış Şener, daha sonra marketten aldığı sütü kediye verdi. Anne kedi sütünü içtikten sonra dükkandan çıkarak gidip ilk olarak bir yavrusunu ağzında tutarak dükkana getirdi. Yavrusunu dükkanın alt katında güvenli yere koyan anne kedi, diğer yavrusunu da aynı şekilde ağzıyla dükkana getirdi. Dükkanda tezgahın altına kediler için yuva yapan Barış Şener de yavru kedilere Utangaç ve Yaramaz, anne kediye ise Balkız ismini koydu.

Anne kedinin yavrularını ağzında taşıması güvenlik kamerasına yansıdı

Anne kedinin ilk olarak dükkana gelişi, dükkanı gezmesi ve yavrularını ağzında taşıması güvenlik kamerasına yansıdı. İkinci yavrusunu getirdiğini fark eden Barış Şener'in çektiği videoda ise durum karşısında, "Sen tüm yavrularını tek tek buraya mı taşıyacaksın? Benden güven buldun şimdi de tek tek yavrularını buraya getiriyorsun" ifadelerini kullandı.

“Güzel ve emniyetli yuvaları oldu”

Kedinin ilk gelişini güvenlik kamerasında gördüğünü ifade eden Barış Şener, "Kedinin gelişini ilk olarak biz güvenlik kamerasından fark ettik. Sonra da keşfe geldiğini gördük. Keşfini yaptı epey de dolaştı. Daha sonrasında biz de ona süt verdik. Birinci yavrusunu getirdikten sonra biz farkına vardık. Biz ne yapmaya çalıştığını merak etmiştik sonrasında ne yapmaya çalıştığını anladık. Birinci yavrudan sonra ikinci yavrusunu getirdi. Biz de yavruları getirdikten sonra yuva yaptık. Sütünü verdik, suyunu verdik. Güzel ve emniyetli yuvaları oldu" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *