09 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Yükselen yıldız Yunus Akgün

Yükselen yıldız Yunus Akgün

Galatasaray altyapısından yetiştikten sonra Adana Demirspor’da Vincenzo Motella ile gelişen 24 yaşındaki futbolcu bu sezon formuyla dikkatleri üzerinde topladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yükselen yıldız Yunus Akgün
KAYNAK: Haber Merkezi

Galatasaray’ın oynadığı son 6 maçta 4 kritik gol kaydeden, A Milli Takım formasıyla oynadığı son maçta da fileleri havalandıran Yunus Akgün, bu sezon performansı ile öne çıktı. 

yunus

Altyapısından yetiştiği sarı kırmızılılarla ilk maçına 2018 yılında Akhisar ile oynanan TFF Süper Kupası’nda çıkan Yunus Akgün, aynı yıl Porto deplasmanında da forma giyerek Emre Belözoğlu’ndan sonra Şampiyonlar Ligi’nde forma giyen en genç futbolcu oldu. 

MONTELLA İLE KARİYER SEZONU

TFF Birinci Lig’deyken kiralandığı Adana Demirspor formasıyla şampiyonluk yaşayan 24 yaşındaki futbolcu, 2021-2022 sezonunda Süper Lig’de de Güney ekibine kiralandı. Vincenzo Montella’nın başına geçmesinden sonra büyük gelişme kaydeden Yunus Akgün, 38 maçta 9 gol kaydederek kariyer sezonunu yaşadı. 

Yunus Akgün

Geçen sezonu Leicester City’de kiralık geçiren başarılı kanat oyuncusu, Kerem Aktürkoğlu’un Benfica’ya gitmesiyle oluşan boşluğu çok iyi değerlendirdi. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın en güvendiği oyuncuların arasında yer alan Yunus Akgün, milli takım formasıyla da 10 maçta 2 gol attı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail'den Lübnan'a hava saldırısı!

İsrail'den Lübnan'a hava saldırısı!