19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Ailesi paylaştı! Entübe edilen Özkan Uğur'un sağlık durumunda yeni gelişme

Ailesi paylaştı! Entübe edilen Özkan Uğur'un sağlık durumunda yeni gelişme

Kanserle mücadele eden Özkan Uğur'un yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Tedavinin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlar nedeniyle entübe edilen Uğur'un son durumu ile ilgili ailesinden açıklama geldi. Ünlü sanatçının ailesi, Instagram hesabından yaptıkları açıklamada, doktorların büyük gayreti ve Allah'ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunların da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inandıklarını belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ailesi paylaştı! Entübe edilen Özkan Uğur'un sağlık durumunda yeni gelişme

Tedavisi yoğun bakımda devam eden sanatçı MFÖ grubunun üyesi Özkan Uğur'un ailesi, Instagram hesabından açıklama yaparak, sanatçının son durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi.Ailesi "Uğur'un dün itibariyle hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah'ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır" dedi.

4-210

ENTÜBE EDİLDİ
2013 yılında lenfomaya yakalanan Özkan Uğur, yapılan tedaviler sonucunda 3 kez kanseri yenmişti. Bir süre önce Özkan Uğur'un yoğun bakımda yattığı ve entübe edildiği öğrenildi. Usta sanatçı Özkan Uğur'un eşi Aysun Uğur ve oğlu Alişan Uğur, Instagram'dan yaptıkları açıklama ile Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

3-262

"ÇOK GÜZEL HABERLER ALMAYA BAŞLADIK"
Ünlü sanatçının hesabından yapılan paylaşımda, "Özkan Uğur'umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs'tan bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibariyle hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah'ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah. Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin. Eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur." ifadeleri kullanıldı.

2-3741-463

Kaynak: Demirören Haber Ajansı 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP'li Celal Adan’ın acı günü

MHP'li Celal Adan’ın acı günü